Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψε την πιο άβολη ερώτηση που έχει δεχτεί σε live εκπομπή

Metrosport Team18 Ιουλίου 2023

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε στο πλατό του «Δύο στη Μία» - στην τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν - και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει ποτέ σε συνέντευξη, εξηγώντας και για ποιο λόγο την ενόχλησε.

«Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει live σε εκπομπή είναι αν έχουμε κοινό ταμείο με τον Γιάννη. Εσείς πώς τη θεωρείτε αυτή την ερώτηση; Εγώ θεωρώ ότι ούτε την κουμπάρα μου δεν θα ρωτούσα. Είναι μια ερώτηση που δεν είναι για την τηλεόραση», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Μάλιστα, εξήγησε για ποιο λόγο την ενόχλησε η συγκεκριμένη ερώτηση που αφορούσε την προσωπική της ζωή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τα ριάλιτι και λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό που δεν μου αρέσει στα ριάλιτι είναι ότι ουσιαστικά ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις "Β" πλευρές των ανθρώπων. Δεν σημαίνει αυτό ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι "Β", αλλά οι πλευρές που δείχνουν, προφανώς επειδή στρεσάρονται, έχουν ταπεινά κίνητρα και ιδιοτέλεια, το "μαχαίρωμα" θεωρείται μαγκιά. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει να το βλέπω. Δεν μου αρέσει στην τηλεόραση να βγάζουμε όλη την περιέργειά μας. Μην μπερδεύουμε το θάρρος με το θράσος».

«Προσδιοριζόμαστε από αυτά που λέμε και κάνουμε. Κι εγώ σαν συνεντευξιαζόμενη, δεν θα σου πω ποτέ "μη μου κάνεις αυτή την ερώτηση". Μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά αν εσύ κάνεις μια άβολη ερώτηση ή μια ερώτηση που θεωρείται εκτός ορίων, εσύ κρίνεσαι», συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.