Κατέκτησε το Σούπερ καπ παλαιμάχων το Ανατολικό

Metrosport Team20 Μαρτίου 2024

Το Ανατολικό που κατέκτησε το 26ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης επικράτησε στα πέναλτι με σκορ 5-4 της ΑΕ Φαλήρου που είχε αναδειχθεί κυπελλούχος την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 και στέφθηκε νικητής του Super Cup Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

 Ο αγώνας στην κανονική διάρκειά του έληξε ισόπαλος με σκορ 3-3. Τα γκολ από πλευράς Ανατολικού σημείωσαν οι Μόσχος, Λαγκώνας, Χαχούδης και από την ΑΕ Φαλήρου οι Σκόνδρας, Καρακιουλάκης, Χατζηδημητρίου.

Από το Ανατολικό στα πέναλτι ευστόχησαν Τσαβδάρης, Μόσχος, Βαγγελόπουλος, Σιώπης, Καλαβατσόπουλος και από την ΑΕ Φαλήρου οι Σύρμας, Καρακιουλάκης, Χατζηδημητρίου, Κατσιαούνης Δ., ενώ αστόχησε ο Παπανικολάου, στέλνωντας την μπάλα άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Φίλιππος Τσαχουρίδης, έχοντας ως βοηθούς τους Σπύρο Σιδερά και Ιάσωνα Βακάλη. Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Γεώργιος Χαϊτας και ιατρός του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μαυρόπετρος.



ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ: Δούνας Ι., Στοϊδης, Καλαβατσόπουλος, Σιώπης, Δούμας, Σιούνης, Μόσχος, Βαγγελόπουλος, Στοϊδης, Λαγκώνας, Χαχούδης, ενώ έπαιξαν και οι Τσαβδάρης, Μαδέσης, Λεμοντζής, Μπατσιώκης και Ρετζέπης.

ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ: Τσιόγκας, Κουμανδάρης, Κατσαούνης Δ., Κατσαούνης Ι., Τσιομπλεκτσής, Καρυοφύλλης, Μπερμπερίδης, Καρακιουλάκης, Παπανικολάου, Σκόνδρας, Συρμάς, ενώ αγωνίστηκαν ακόμη και οι Χατζηδημητρίου, Γκλαβέρης, Πετρίδης, Φροσύνης.

Τις απονομές έκαναν οι κ. Στέφανος Τσίφκας, Ιπποκράτης Ιντζίδης και Χαράλαμπος Νικολαϊδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.