Κάτας: «Περιμένω να δω από τους παίκτες μου να βγάλουν αντίδραση»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2024

Εκτός από τον παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, η 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται με τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στην εξαιρετική Βίρτους Μπολόνια.

Ο προπονητής των Ισραηλινών Όντεντ Κάτας στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τους Ιταλούς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του πρέπει να αντιδράσουν μετά τη «βαριά« ήττα από τη Φενέρμπαχτσε με 109-74 που έγινε στην ουδέτερη Λιθουανία μετά από συμφωνία που έκαναν οι κυβερνήσεις του Ισραήλ και της Τουρκίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Άλλη μια διπλή εβδομάδα, δύο απαιτητικά παιχνίδια απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες. Αν μιλήσουμε για το επόμενο παιχνίδι, την Παρτιζάν εκτός έδρας, είναι επίσης διαφορετική ατμόσφαιρα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς αντιδράσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, το οποίο ήταν δυσάρεστο τόσο στο αποτέλεσμα όσο και στον τρόπο που έγινε. Δεν είχαμε την κατάλληλη ενέργεια και αυτό είναι κάτι που μας έχει συμβεί ήδη μία ή δύο φορές αυτή τη σεζόν. Μέχρι στιγμής έχουμε αντιδράσει καλά και θα θέλαμε να το κάνουμε και αυτή τη φορά».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.