Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2023


Σε ένα παιχνίδι όπου ο νικητής θα έπαιρνε πέρα από τους τρεις βαθμούς και βαθιά ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια αυτό το κατάφερε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ο οποίος από ένα σημείο του β’ ημιχρόνου και μετά ήταν καταιγιστικός. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο όσο αφορά την κυκλοφορία της μπάλας αλλά η ομάδα του Ωραιοκάστρου έφτανε πιο επικίνδυνα με αξιώσεις στην εστία του ΙΩΝΙΚΟΥ και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0. Συγκεκριμένα στο 11' ωραία προσπάθεια και σουτ του Ζιγκολη απέκρουσε ο Γιώτας του ΙΩΝΙΚΟΥ αλλά στην συνέχεια της φάσης ο φορ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ κέρδισε πέναλτι και ο Κωστανογλου άνοιξε το σκορ το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β ημίχρονο είχαμε την αντίδραση του ΙΩΝΙΚΟΥ όσο αφορά την υπεροχή και για ένα τέταρτο ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 53’ οταν η αλλαγή του κ.Καστανιωτη ο Μούργια με απευθείας γυριστο σουτ πήγε να αιφνιδιάσει τον Σακαλή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 58' πολύ ωραία ενέργεια του εξαιρετικού Παπαϊωάννου και φοβερό αριστερό σουτ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2--0.

Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι δεν μπορούσαν να γυρίσουν το παιχνίδι ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του κ Γιαμουριδη απελευθερώθηκε και απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να έρθουν άλλα τρία γκολ μετά από ωραίους συνδυασμούς.

Στο 69' συνεργασία Χάψα, Καρρά και Παπαϊωάννου γύρισμα του τελευταίου και άπιαστο σουτ του Κωτούλα κάνοντας το 3--0. Στο 71' νέα συνεργασία των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και με κοντινό σουτ μια εκ των αλλαγών ο Καρράς έγραψε το 4--0. Το τελικό 5--0 έκανε με πέναλτι στο 85' ο φυσικός ηγέτης του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Χαψας με δυνατό σουτ
Σκόρερ: Κωστάνογλου (12’ πέν.), Παπαιωάννου (58’), Κωτούλας (69’), Καρράς (71’), Χαψάς (85’)

Διαιτησία: Αγγελάκης (Φράγιος, Τυριακίδης)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Γιαμουρίδης): Σακαλής, Μιχαηλίδης, Πεχλιβανίδης, Πολιανίδης, Παρθένης, Μπαβέλης (61’ Καρράς), Παπαιωάννου (86’ Γκάλιος), Κωτούλας, Ζιγκόλης (61’ Τάσιος), Κωστάνογλου (75’ Αντωνιάδης), Νιανιας (61’ Χαψάς Α)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Καστανιώτης): Γιώτας, Παιραζίδης, Ασλανίδης, Σκέμπης (46’ Μουρια), Καλαμπάκας (67’ Φυδάνης), Χατζηαντωνίου, Βογιατζής (67’ Κουρούνταης), Ενοχίδης, Ηλιάδης, Καπρέτσος (75’ Παστουρμάς), Τασουλίδης

ΣΤ.Μ.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.