Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, διέλυσε με οχτώ γκολ τις Σειρήνες Γρεβενών

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2023

Με οχτώ γκολ φιλοδώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ τις Σειρήνες Γρεβενών για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Δικέφαλος πήρε από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης σε κανένα χρονικό σημείο στον αντίπαλο του. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό όταν η Μήτκου έκανε το σουτ, η τερματοφύλακας των Σειρήνων δεν απέκρουσε καλά και η μπάλα στρώθηκε στην Παπαδοπούλου που έκανε το 1-0. 12 λεπτά αργότερα η ίδια παίκτρια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά κάνοντας το 2-0 μετά από πάσα της Ακίντα. 

Η Παπαδοπούλου σημείωσε χατ τρικ μετά από τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού όταν μετά από εξαιρετική πάσα της Γιαννακά έκανε το 3-0. Στο 36ο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα για τέταρτη φορά όταν μετά από συνεργασία των Χέλμβαλ και Δοϊρανλή, η μπάλα κατέληξε στην Ακίντα, η οποία με τακουνάκι έκανε το 4-0. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ο Δικέφαλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το πόδι πατημένο στο γκάζι και βρήκε δύο γκολ σε δύο λεπτά. Στο 46ο λεπτό οι Σειρήνες έβγαλαν αυτογκόλ ενώ ένα λεπτό αργότερα η Χέλμβαλ με κεφαλιά έκανε το 6-0. Οι «ασπρόμαυρες» δεν έβαλαν φρένο, συνέχισαν να πιέζουν κυνηγώντας και άλλα τέρματα. Στο 51 μετά από εξαιρετική ενέργεια της Στράντζαλη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι αλλά η Ακίντα με κοντινή κεφαλιά έκανε το 7-0 ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ένα λεπτό αργότερα η Μήτκου διαμορφώνοντας το τελικό 8-0. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.