Καταγγέλλουσα κατά Ντάνι Άλβες: «Με έπιασε από τον λαιμό και με χαστούκισε!»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2023

Σοκαριστικό είναι ένα μέρος της κατάθεσης της νεαρής που είδε το φως της δημοσιότητας από την καταγγελία της φερόμενης σεξουαλικής επίθεσης από Ντάνι Άλβες.

Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται προφυλακιστέος στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου. Ο Ντάνι Άλβες θα δικαστεί πριν την εκπνοή του έτους, με την εισαγγελία να προτείνει φυλάκιση οκτώ με δέκα ετών σε περίπτωση ενοχής.

Η κοινή γνώμη σοκαρίστηκε από τα όσα βγήκαν στην δημοσιότητα από την κατάθεση της νεαρής γυναίκας: «Ήταν πίσω μου, ενώ είχα τον ξάδερφό μου μπροστά μου. Τότε τον θυμάμαι να απομακρύνεται και να μου κάνει νόημα να πάω κοντά του. Σκέφθηκα «μπορείς να του μιλήσεις και να δεις τι θέλει» και τίποτε άλλο. Πήγα εκεί για να του μιλήσω. Σε καμία στιγμή δεν ήξερα πού πήγαινα. Θυμάμαι ότι πήγαινα εκεί που ήταν, αλλά δεν μπορούσα να φαντασθώ πού με πήγαινε. Φτάσαμε και υπήρχε μια πόρτα, την άνοιξε και μπήκα μέσα.

Όταν μπήκα, είδα ότι ήταν μια μικροσκοπική τουαλέτα. Νομίζω ότι τότε άρχισε το σοκ μου. Θυμάμαι ότι κάθισε και άρχισα να του λέω «πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω!». 

Τον θυμάμαι να μου σηκώνει το φόρεμα και να με βάζει να καθίσω πάνω του. Και άρχισε να μου λέει πολλά πράγματα. Επέμεινε να του πω πράγματα. Εκείνη την στιγμή αντιστάθηκα, αλλά με χτύπησε στο γόνατο. Συνέχισα να απομακρύνομαι μέχρι που με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.