Καταγγελία: Οδηγός κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο!

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Φρικτή υπόθεση απασχολεί τις αρχές, καθώς ένας 48χρονος άνδρας φέρεται να έγδυσε και να βίασε μια 44χρονη συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά!

Το περιστατικό συνέβη ενώ η γυναίκα, η οποία είχε προσληφθεί μόλις πριν από ένα μήνα ως συμβασιούχος στον τομέα καθαριότητας, εργαζόταν μαζί του στο ίδιο όχημα. Μετά από την αποτρόπαια πράξη του, ο δράστης φέρεται να πήγε στο σπίτι του και να κοιμήθηκε, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Τι αναφέρει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, η οποία εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, 20 Αυγούστου 2024, στη λεωφόρο Σχιστού, κοντά στον Σκαραμαγκά. Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., ο 48χρονος φέρεται να έγδυσε τη γυναίκα και να την κακοποίησε σεξουαλικά, παρά τη θέλησή της, ενώ εκείνη εργαζόταν στο απορριμματοφόρο. Μετά την επίθεση, την άφησε στον δρόμο και εξαφανίστηκε.

Καταγγελία και σύλληψη

Η αστυνομία συνέλαβε τον 48χρονο το πρωί της ίδιας ημέρας, αφού η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές. Ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή, αλλά αρνήθηκε ότι επρόκειτο για βιασμό.

Η 44χρονη υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ειδικό συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πραγματοποίησε λεπτομερή έρευνα στην καμπίνα του απορριμματοφόρου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου διατάχθηκε η επαναπροσαγωγή του στις 22 Αυγούστου 2024 στο Α’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.