Καταγγελία από πρώην εργαζόμενο: «Χωρίς χαρτιά και με κλεμμένα μηχανήματα το λούνα παρκ»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Νέα διάσταση έχει πάρει η υπόθεση του θανάτου στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, καθώς σύμφωνα με καταγγελία πρώην εργαζομένου, η επιχείρηση είχε πολλά χρόνια κενά ασφάλειας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Mega: «Τα μηχανήματα όλα του Κ. 9 στα 10 είναι άχαρτα πρώτον, κάποια είναι κλεμμένα από τη Βουλγαρία, ασυντήρητα σε πολύ άθλια κατάσταση. Ήτανε να πάνε σε σκραπ και πήγε και τα βούτηξε έξω από τη σκραπ, τα έβαψε και τα λειτουργεί… και όχι τώρα, εδώ και πολλά χρόνια.

Για να χειριστείς ένα μηχάνημα μιλάμε για κάποιο μηχάνημα επικίνδυνο όχι τώρα σε μία σκοποβολή σε ένα τρενάκι που πάει γύρω-γύρω τα παιδικά έτσι για τέτοιου είδους μηχανήματα επικίνδυνα πρέπει πρώτον να πας σε σεμινάριο ας πούμε εννιά μήνες στην Ιταλία, όπου σου μαθαίνουνε πιο πολύ θέματα ασφαλείας. Δίνεις κάποιες τυπικές εξετάσεις αφού το πάρεις αυτό το χαρτάκι μετά πρέπει να αποφασίσεις σε ποιο παιχνίδι θες να βγάλεις την πιστοποίηση σου, για να είσαι χειριστής και να πας να ξαναδώσεις εξετάσεις για να πάρεις πιστοποίηση χειριστή στο συγκεκριμένο μηχάνημα», εξήγησε.

Ερωτώμενος σχετικά με το πόσοι εργαζόμενοι διέθεταν την αντίστοιχη πιστοποίηση στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, σημείωσε: «Πολύ πιθανόν και κανένας σε εκείνο το πάρκο μέσα δύο χρόνια που δούλεψα εγώ ο μοναδικός άνθρωπος που είχε πιστοποίηση ήμουν εγώ. Και μιλάμε ο άνθρωπος έχει παιχνίδια ψιλό επικίνδυνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.