Καταδικάστηκαν οι δράστες ξυλοδαρμού του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β'

Metrosport Team13 Μαΐου 2024

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο νεαροί δράστες του ξυλοδαρμού ποδοσφαιριστή της Β’ ομάδας του ΠΑΟΚ και ενός φίλου του στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης το 2022. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στους δύο κατηγορούμενους, ηλικίας 22 και 23 ετών, ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή.

Ποινή φυλάκισης επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στους δύο κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή της Β’ ομάδας του ΠΑΟΚ και ενός φίλου του, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κρίνοντάς τους ένοχους για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2022 με τα θύματα της επίθεσης να διακομίζονται και να νοσηλεύονται στην Β’ Προπαιδευτική Κλινική του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου. Ο τότε 19χρονος ποδοσφαιριστής της Β’ ομάδας του ΠΑΟΚ έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και τραύμα στο δεξί μάτι, ενώ ο συνομήλικος φίλος του εκδορές και τραύματα στα γόνατα, μώλωπες στο πρόσωπο, ράμματα στο αυτί και αποκόλληση νυχιού σε δάκτυλο του χεριού από δάγκωμα, σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται πως ξεκίνησαν τη συμπλοκή με τους δύο 19χρονους ενώ ενεπλάκησαν κι άλλα δύο άγνωστα άτομα που συμμετείχαν στο ξυλοδαρμό του δεύτερου παθόντα. Ωστόσο δεν αναγνωρίστηκαν από κανέναν εμπλεκόμενο μάρτυρα και δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.