Καστρίτης: «Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος αλλά...»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2024

«Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά, θα έρθει με το μέρος μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ, ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χθες θέλαμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Από την στιγμή που δεν μείναμε στο ματς, σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που μας έδινε την ευκαιρία να δούμε πρόοδο και να δουλέψουμε κάποια πράγματα, τα οποία θα έλεγα πως είδαμε ενώ ήταν σημαντικό να κάνουμε διαχείριση χρόνου εν όψει μιας απαιτητικής εβδομάδας για εμάς (σ.σ. αγώνες με Τουρκ Τέλεκομ και ΑΕΚ)».

Για το αν υπήρχε στο μυαλό ο αγώνας με την Τουρκ Τέλεκομ: «Υπήρχε με την συνθήκη πως θα έπρεπε να μοιράσουμε τον χρόνο. Είναι σημαντικές για εμάς οι δυο επόμενες μέρες, θέλουμε να ξεκουραστούμε, θα κάνουμε μισή προπόνηση την Τρίτη και θα δούμε το ματς με την Τουρκ.

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά, θα έρθει με το μέρος μας ο χρόνος. Θα είμαστε έτοιμοι, δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε. Ξέρω και ακούω διάφορα γενικώς, ότι υπάρχει μια ανησυχία ίσως… Δεν έχουμε καμιά ανησυχία. Εμείς εντός της ομάδας δεν έχουμε καμιά ανησυχία. Κάνουμε καθημερινά, σε συνεργασία με την διοίκηση, οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση και από εκεί και πέρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε.

Θέλουμε να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι απέναντι στην Τουρκ, ποντάρουμε πάρα πολύ στην παρουσία του κόσμου μας. Από ότι μαθαίνω και ακούω θα έχουμε ένα γεμάτο Παλέ στο πρώτο εντός έδρας ματς απέναντι στην τούρκικη ομάδα και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.