Καστρίτης: «Μπαίνουμε για να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Μια καλύτερη εικόνα από το παιχνίδι της Τετάρτης θα κυνηγήσει ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου του Stoiximan Super Cup τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα είναι νέα αλλά στόχος της είναι να δίνει το 100% κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ.

Για το ποιος είναι ο προβληματισμός της χρονιάς: «Είναι σημαντική η υγεία για εμάς. Είμαστε μια νέα ομάδα, με 10 νέους παίκτες και αυξημένες υποχρεώσεις στη χρονιά. Δεν είμαστε ακόμη στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Δυστυχώς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό αλλά επειδή είμαι αισιόδοξος και βλέπω το πως δουλεύουν τα παιδιά κάθε μέρα είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και επιθυμούμε. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευόμαστε κάθε κατοχή στο παρκέ είτε μιλάμε για προπόνηση είτε για αγώνα και να βελτιωνόμαστε όσο τον δυνατόν πιο πολύ».

Για το τι περιμένει να κερδίσουν από τη συμμετοχή: «Προφανώς μπαίνουμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε σε όλα μας τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε απέναντι μας τον Πρωταθλητή Ελλάδος και Πρωταθλητή Ευρώπης και καλούμαστε να διαχειριστούμε τέσσερα παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε και να συνδυάσουμε πράγματα και να βγούμε όσο περισσότερα κερδισμένοι από το γήπεδο. Στόχος να παρουσιαστούμε καλύτεροι από το παιχνίδι της Τετάρτης και να είμαστε βελτιωμένοι στους τομείς που θέλουμε».

Για το τι θα θεωρεί επιτυχία φέτος: «Επιλέγω στο τέλος της κάθε σεζόν, να τη διαγράφω. Έχουμε μια εντελώς καινούργια ομάδα φέτος, δεν μπορούμε να πούμε ότι χτίζουμε στην ομάδα της προηγούμενης χρονιάς. Η διοίκηση χτίζει κάτι πάρα πολύ σταθερό χρονιά με χρονιά και θέλουμε να συνεχίσουμε πάνω στις ίδιες συντεταγμένες, στην ίδια γραμμή, με ταπεινότητα, με σκληρή δουλειά και γνωρίζοντας ότι εκπροσωπούμε έναν ιστορικό σύλλογο και έχοντας πίσω μας πολύ κόσμο που παρότι δεν παίρνουμε τίτλους αλλά πετυχαίνουμε σημαντικές νίκες νιώθει περήφανος, θέλουμε να πετύχουμε το ίδιο και φέτος. Σημαντικό για εμάς δεν είναι η νίκη αλλά θέλουμε σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% και να βλέπουμε τι έχουμε πετύχει. Το μέγιστο της προσπάθειας μας στο γήπεδο είναι ο ένας και μοναδικός στόχος που θέτουμε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.