Καστρίτης και Τολιόπουλος για Κύπελλο: «Να απολαύσουμε το Final8 »

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γιάννης Καστρίτης παρέα με τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων», Βασίλη Τολιόπουλο ήταν αυτοί που πήραν θέση μπροστά από τα μικρόφωνα στη συνέντευξη τύπου της ΕΟΚ για το Final-8 του Κυπέλλου. Μάλιστα, και οι δύο στάθηκαν στη δυσκολία της αναμέτρησης που κρύβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τη χαρά τους που βρίσκονται στη εν λόγω διοργάνωση.

Αφενός, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, στάθηκε στο ότι: «Υπάρχει κόπωση μετά από τόσους μήνες και ως την πρώτη διακοπή για τα παράθυρα. Εϊμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, είτε όταν βρισκόμαστε στο γήπεδο για προπόνηση, είτε για αγώνες. Έτσι το αντιμετωπίζουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που θα πάρουμε μέρος σε μια όμορφη διοργάνωση.

 Θα αντιμετωπίσουμε μια ακόμα πρόκληση, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα φρεσκαριστούμε, θα ξεκουραστούμε και θα είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Τολιόπουλος: «Γιορτή για το μπάσκετ- Να κοιτάξουμε τα λάθη με τον ΠΑΟΚ»

Από την άλλη, ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων, Βασίλης Τολιόπουλος, τόνισε πως: «Αυτό που θα προσπαθήσω να πω στους συμπαίκτες μου είναι ότι είμαστε σε μια όμορφη διοργάνωση. Γίνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Θα τους έλεγα να το απολαύσουν και να είναι συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξουμε τι λάθη και τι σωστά κάναμε χθες. Θέλουμε να το απολαύσουν όλοι και να είναι μια γιορτή για το μπάσκετ. Να μείνουν όλοι υγιείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.