Καστρίτης: «Η ομάδα θα φτάσει στο επίπεδο που πρέπει»

Βασίλης Βλαχόπουλος25 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας μετά την βαριά ήττα του Άρη στην Ιταλία, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν καλύτεροι από εμάς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ξέραμε τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε καθώς διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με πολλούς τραυματισμούς που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε στο επίπεδο που θέλαμε. Ξέραμε λοιπόν ότι στη διάρκεια του αγώνα θα είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση όπως κι έγινε στο 3ο δεκάλεπτο όπου χαθήκαμε στο γήπεδο. Ίσως γιατί ξοδέψαμε πολύ ενέργεια. Εμπιστευόμαστε την ομάδα και παρότι χάσαμε με διαφορά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Έχουμε εξαιρετικά παιδιά, εξαιρετικούς χαρακτήρες και γνωρίζουμε ότι έτσι όπως δουλεύουν, σύντομα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για τα προβλήματα που χρειάστηκε να διαχειριστεί η ομάδα με τα φάουλ:

«Και πλήρεις να ήμασταν όταν αναγκάζεσαι να παίξεις χωρίς νορμάλ rotation τα πράγματα είναι δύσκολα. Σας το λέω ειλικρινά ότι τα παιδιά προσπαθούν. Δεν είμαστε ομάδα που προπονήθηκε επτά εβδομάδες, είμαστε πιο πίσω, αλλά βλέπουμε ότι απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο, στα καλά μας κομμάτια μπορούμε να είμαστε εκεί. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στα καλά διαστήματα και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας κυρίως στην άμυνα και στο ριμπάουντ».

Για τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και το 16-0 σερί της Βενέτσια: 

«Στις συνεργασίες μας φαίνεται ότι είμαστε πίσω. Είναι ζήτημα προπόνησης και δουλειάς. Πρέπει να βελτιωθούν οι συνεργασίες ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Το ίδιο έγινε και στο φιλικό με την Καρδίτσα. Φαίνεται σα να κουραζόμαστε. Δεν έχουμε διάρκεια, πρέπει να αποκτήσουμε και να αυξήσουμε τα καλά διαστήματα».

Για το χειροκρότημα από τους οπαδούς του Άρη παρά την βαριά ήττα:

«Έχω μεγάλο σεβασμό στον κόσμο όχι μόνο για την παρουσία του σ’ αυτό το παιχνίδι αλλά για τη γενικότερη παρουσία τους. Να είναι σίγουροι ότι σε μια μεγάλη χρονιά η ομάδα θα εμφανιστεί όταν θα έρθει η ώρα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε άλματα αλλά η ομάδα θα τους γεμίσει και πάλι με περηφάνια».

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα:

«Σε συνεργασία με τη διοίκηση είμαστε σε επαγρύπνηση. Έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και θα γίνει οτιδήποτε χρειάζεται για να ενισχυθεί η ομάδα. Δεν είναι εύκολο, ειδικά λόγω της εικόνας της αγοράς. Πιστεύω ότι αρχίζουμε να αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.