Καστρίτης για τον τραυματισμό του Μπάνκστον

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2024

Για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών (76-63), αλλά και για την κατάσταση του Κρις Μπάνκστον που τραυματίστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο και αποχώρησε από την αναμέτρηση, μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης. 

«Φανταζόμασταν ότι είχαμε μια καλή ευκαιρία να δουλέψουμε στη μοναδική εβδομάδα που είχαμε δίχως ευρωπαϊκό παιχνίδι, δυστυχώς όμως μείναμε και πάλι οκτώ-εννιά άτομα λόγω προβλημάτων υγείας. Αυτό ήταν εμφανές στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα εξαιρετικό δεκαπεντάλεπτο. Πιέσαμε στην άμυνα βάζοντας τα χέρια μας, έτσι χτίσαμε αυτοπεποίθηση και πήραμε διαφορά βάζοντας επίσης μερικά σουτ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε σχετικά με το rotation. «Δεν είχαμε αυτή την πολυτέλεια. Δεν είχαμε πολλούς ετοιμοπόλεμους. Είδατε ότι είχαμε παίκτες με λίγες ανάσες. Γι’ αυτό λέω ότι έγινε μια υπερπροσπάθεια».

Για το επίπεδο επίδρασης του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς στο παιχνίδι του Άρη: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για τα παιδιά αλλά η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει ο Ρόμπερτς λόγω των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού του. Μπορεί να βοηθήσει και το κάνει στην άμυνα και στο ριμπάουντ. Όλα τα παιδιά μας δίνουν πράγματα. Ο Κατσίβελης μας λείπει, ο Ίσμαελ μας έλειψε γιατί είμαστε μια ομάδα συνόλου η οποία στηρίζει πολλά στην προπόνηση και όταν δεν μπορούμε να προπονηθούμε δε νιώθουμε άνετα. Εκεί μπαίνει η ψυχή και η καρδιά απ’ όλους».

«Άλλαξε η πνευματική προσέγγιση του αγώνα από την πλευρά μας. Ήταν ξεκάθαρο ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκτός ρυθμού. Όλα είναι ζήτημα εμπειρίας. Πρέπει να μάθουμε να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια με τον σωστό τρόπο ακόμη κι όταν δεν είμαστε καλά. Μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε συναισθήματα και κούραση από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο».

Για την κατάσταση του Κρις Μπάνκστον ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο τρίτο δεκάλεπτο: «Θα κάνει εξετάσεις αλλά στη διάρκεια του αγώνα ενημερωθήκαμε ότι αν χρειαζόταν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Επιλέξαμε να μην ρισκάρουμε και περιμένουμε τώρα να ξεκουραστεί το πόδι του».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.