Καστρίτης: «Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»

Στέλιος Παρθενάκης17 Οκτωβρίου 2023

Ο Άρης ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το αυριανό (18/10, 20.00) εντός έδρας παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ στο Nick Galis Hall για την τρίτη αγωνιστική του EuroCup. Ο προπονητής των «κιτρίνων», Γιάννης Καστρίτης, στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι στο επίπεδο που θέλει. 

«Η Τουρκ είναι πολύ καλές ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις», είπε σήμερα (17/10) ο Γιάννης Καστρίτης στη media day και αναφέρθηκε περισσότερο στην κατάσταση της ομάδας του. «Θεωρώ ότι απέχουμε ακόμα από το να παίξουμε στο επίπεδο που θέλουμε και είναι φυσιολογικό. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και ότι δεν αγωνιζόμαστε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες που βρίσκονται εδώ αγωνίζονται και για τα παιδιά που λείπουν».

 Αναφέρθηκε μάλιστα στην απαραίτητη στήριξη από τον κόσμο: «(Στον αγώνα με την Γκραν Κανάρια) μας βοήθησε ο κόσμος. Τα νέα παιδιά το βιώνον τώρα ποσό δίπλα είναι ο κόσμος στην ομάδα αλλά και εμείς το ζούμε καθημερνά ποσό τους ανεβάζει ψυχολογικά αυτό. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε αύριο να είναι δίπλα μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.