Καστρίτης: «Δεν έχουμε προπονηθεί τις τελευταίες 7-8 μέρες - Θαύματα δεν γίνονται… »

Βασίλης Βλαχόπουλος12 Σεπτεμβρίου 2024

Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα και η εικόνα του Άρη σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης μετά το τέλος του φιλικού με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. 

«Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι για εμάς. Είναι σαφές ότι στο πρώτο ημίχρονο η Χάποελ ένιωθε πολύ άνετα στο παρκέ και φαινόταν ότι είναι ομάδα που έχει δουλέψει η οποία έχει βάθος, ροή και ρυθμό. Αντιθέτως εμείς δεν προσπαθήσαμε και δεν καταφέραμε να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα. Σε επίπεδο ενέργειας και συνοχής ήμασταν τουλάχιστον δύο-τρία επίπεδα κάτω.
Είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί και ως ένα βαθμό το περιμέναμε και το γνωρίζαμε ότι θα συμβεί γιατί παρότι μετράμε πέντε εβδομάδες προετοιμασίας τώρα επιστρέφουν οι τραυματίες. Πρέπει να μάθουν τα νέα παιδιά γιατί δεν μπορούμε να προχωρήσουμε διαφορετικά. Όταν κάποιος έρχεται από τραυματισμό θέλει έλεγχο, σταδιακή ενσωμάτωση και δεν μπορεί στην ένταση που θα θέλαμε.

Δίχως δικαιολογίες, είναι μια διαδικασία από την οποία πρέπει να περάσουμε. Ευελπιστούμε ότι από το Σάββατο θα είμαστε όλοι μαζί και με μια εβδομάδα καλών προπονήσεων στη διάθεσή μας θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι για τον αγώνα με τη Βενέτσια. Ο χρόνος δεν είναι επαρκής για να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη αντίδραση και είπαμε να χρησιμοποιήσουμε το επίπεδο του αντιπάλου και τη δυσκολία του αγώνα για να βελτιωθούμε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Υποστηρίξαμε καλύτερα κάποια πράγματα αλλά έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας», είπε και ρωτήθηκε για τις αμυντικές προσαρμογές. «Είχαμε αποφασίσει να δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα στην άμυνά μας. 

Περιμέναμε ότι απέναντι σε υψηλού επιπέδου παίκτες υπήρχε ο κίνδυνος να εκτεθούμε αλλά κι αυτή είναι μια διαδικασία από την οποία πρέπει να περάσει μια ομάδα με σκοπό τη βελτίωση μέσα από το βίντεο και την υπόδειξη. Φάνηκε πολλές φορές ότι ήμασταν εκτεθειμένοι στο ζωγραφιστό και ότι χρειάζονται μικρές λεπτομέρειες για να αποκτήσουμε συνοχή. Πιστεύω όμως ότι σύντομα θα είμαστε αυτοί που πρέπει στην άμυνα σε σχέση με την επίθεση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.