Καστάνης σε ρωσικό ΜΜΕ: «Υπάρχουν πολλές προσδοκίες από τον Τσάλοφ»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Ο συντάκτης του metrosport.gr και τον Metropolis 95.5 Γιώργος Καστάνης «φιλοξενήθηκε» από ρωσικό ΜΜΕ και μίλησε για τη μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο matchtv.ru: «Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ να κάνει δικό του τον Τσάλοφ. Το περσινό καλοκαίρι ο σύλλογος έκανε πρόταση στην ΤΣΣΚΑ, προσφέροντας 4 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ήδη από τότε, ο Φέντορ ήθελε να «μετακομίσει» σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ αρνήθηκε.

Τώρα, ο Τσάλοφ θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του, στα προκριματικά του Champions League στα ματς του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε. Θεωρώ, πως ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα του δώσει χρόνο από το πρώτο παιχνίδι. Η τελευταία φορά που ο στράικερ του ΠΑΟΚ έπαιξε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν τον Μάρτιο του 2022 όταν αγωνιζόταν στη Βασιλεία.

Τώρα, έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη αυτήν τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Τσάλοφ είναι ένας σέντερ φορ τον οποίο ο ‘’δικέφαλος’’ ήθελε καιρό να υπογράψει. Μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο σύλλογος δυσκολεύτηκε να βρει επιθετικό που να μπορεί να σκοράρει εύκολα γκολ. Ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος είχε έρθει στην ομάδα πριν κάποια χρόνια φαινόταν ότι θα μπορούσε να γίνει αυτός ο παίκτης, αλλά δεν συνέβη.

Γι’αυτό, τα προηγούμενα χρόνια, το σταφ του ΠΑΟΚ παρακολουθούσε τον Τσάλοφ προκειμένου να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του. Ο 26χρονος πρέπει να είναι προετοιμασμένος διότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες γύρω από αυτόν.

Ωστόσο, ο ανταγωνισμός στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος. Υπάρχει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (κορυφαίος σκόρερ της περσινής σεζόν) και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες στην Ελλάδα). Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει τον Ταρίκ Τισουντάλι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. 

Συμπεραίνουμε, πως ο Τσάλοφ πρέπει να προσπαθήσει έτσι ώστε να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.