Κασσελάκης: Το «είσαι μ@λ@κ@ς» σε δημοσιογράφο και η διάψευση - «Fake news»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2024

Σε φραστικό επεισόδιο με δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να ενεπλάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Δημοκρατία» Γιώργος Χατζηδημητρίου όλα ξεκίνησαν με αφορμή ερώτησή του για την επίδειξη πλούτου που «δεν συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που επικαλείται, σχόλιο που φαίνεται να ενόχλησε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου

«Καθένας είναι γιος του μπαμπά του!

Μας έβγαλε για ένα κρασί, στην Αδάμαντος στο Θησείο κάτω απ' την Ακρόπολη, εμάς που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, Σάββατο μεσημέρι, παραμονές της κάλπης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αφήνω στη μπάντα που ήρθε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, έδωσε το σκυλί του στον σύζυγο και κάθισε δίπλα στις τηλεοράσεις. Λες κι εμείς οι εφημεριδάδες, είμαστε τίποτε αργόσχολοι παρακατιανοί… Κι αφήνω όσα είπε και είναι off για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαθέσεις του να γ@μήσει το εναπομείναν σύμπαν…

Έρχεται και στο τραπέζι μας κάποια στιγμή και τον ρωτάω, αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν ημπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται.

«Είσαι μ@λ@κ@ς!» μου απαντά. «Άντε γ@μήσου ρε φλώρε. Μ@λ@κ@ς είσαι και φαίνεσαι» του λέω κι εγώ και σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Υ.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ και νομίσει κανείς πως είμαι εξαίρεση- που όντως είμαι!.. Την προσφώνηση «μ@λ@κ@ς», «είσαι μ@λ@κ@ς» ή «λες μ@λ@κ@ς», την είχε πολλές φορές χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέλφους. Απλά εγώ δεν το ανέχτηκα.

Υ.Γ2: Ήρθε μετά στην αποχώρησή του να με χαιρετήσει ενοχικά λέγοντας «γειά σου αριστερόμετρο». Τον έγραψα στ' αρχίδι@ μου. Έστριβα επιμελώς το τσιγαράκι μου εκείνη την ώρα». 

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

Αμέσως μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου, συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν ότι πρόκειται για ένα ψευδές περιστατικό το οποίο ουδέποτε συνέβη, κάνοντας λόγο για «fake news».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε να κατέβει η εν λόγω ανάρτηση παραμονή των εκλογών, σημειώνοντας μάλιστα ότι παραβιάζεται η εκλογική νομοθεσία.

«Αρκούν τόσες μέρες. Κατεβάστε τα fake news παραμονή εκλογών.Παραβιάζετε την εκλογική νομοθεσία», είπε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.