Κασσελάκης: Καλεί σε άνευ όρων debate τον Μητσοτάκη

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Σε άνευ όρων debate καλεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγες μόλις ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Με δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, απηύθυνε πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για διεξαγωγή debate με τον πρόεδρο του κόμματος «σε όποιο μέρος θέλει, όποτε θέλει μέχρι την Παρασκευή και με όποιον ή όποιους δημοσιογράφους ο ίδιος επιθυμεί».

«Επειδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπονόησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη ούτως ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Σε όποιο μέρος θέλει, όποτε θέλει μέχρι την Παρασκευή και με όποιον ή όποιους δημοσιογράφους ο ίδιος επιθυμεί. 

Και τότε θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που αφορούν: την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών αρχηγών, το πως αμείβεται ο κ. Γκρίνμπεργκ, ποιες είναι οι συμβάσεις που έχει υπογράψει με τη ΝΔ και ποια είναι τα τιμολόγια που έχουν βγει για την αμοιβή του και φυσικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ακρίβεια και τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες. Στη διάθεσή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.