Κασσελάκης: «Είμαι Κρητίκαρος – Θέλω δυο παιδιά με τον Τάιλερ»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2023

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, τη ΔΕΗ, το κόστος της καμπάνιας του ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύντροφο του. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ΔΕΗ: «Να κρατικοποιήσουμε τη ΔΕΗ. Έχει αποδειχθεί σε διάφορες χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι τα δημόσια αγαθά, όταν διοικούνται με όρους κερδοσκοπικούς, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην κοινωνία».

Πόσο κόστισε η καμπάνια; «Είμαι πολύ ευκατάστατος έχω μια ευχέρεια και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να δουλέψω στη ζωή μου. Έχω ανεξαρτησία δεν έχω καμία εξάρτηση από κανέναν. Οι σύντροφοί μου έχουν πρόβλημα με τη διαπλοκή όπως και εγώ. Η υγιής επιχειρηματικότητα και η προκοπή είναι αριστεροί όροι, δεν θα τους δώσουμε στη Δεξιά».

Το σχόλιο του για το κείμενο που είχε γράψει για τον Μητσοτάκη το 2015 και την τωρινή κυβέρνηση: «Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης άλλα έλεγε τότε και άλλα έκανε έκτοτε. Η κυβέρνησή του έχει υπάρξει πολιτικά επικίνδυνη για τη χώρα»

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή τόνισε: «Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας. Θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια με τον Τάιλερ, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.