Κασσελάκης: Άφησε λουλούδια στο σημείο δολοφονίας του Άλκη (pics)

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Στο σημείο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αφήνοντας λουλούδια στη μνήμη του αδικοχαμένου νέου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο, αλλά και τον επικεφαλής της Δομής «Εις το όνομα του Άλκη», Λευτέρη Παππά, με τον οποίο και συνομίλησε.

«Ένα λουλούδι στη μνήμη του Άλκη.

Σχεδόν 2,5 χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του νεαρού φιλάθλου του Άρη, η μνήμη του Άλκη Καμπανού μάς υπενθυμίζει την ανάγκη να αγωνιζόμαστε διαρκώς για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τη βία και το μίσος.

Με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον επικεφαλής της Δομής “Εις το όνομα του Άλκη” Λευτέρη Παππά. Με πρόταση της Δομής καταθέσαμε την τροπολογία για την καθιέρωση Πανελλήνιας Ημέρας Φιλάθλου, που νομοθετήθηκε την 1η Φεβρουαρίου.

Γιατί θέλουμε τα γήπεδα γεμάτα φιλάθλους και τον αθλητισμό γεμάτο ιδανικά και αξίες», έγραψε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.