Καρύδας: «Ο ΠΑΟΚ τα πάει πολύ καλά στο κομμάτι του ροτέισον»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2023

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια των ομάδων και τη σημασία του ρόστερ μίλησε ο έμπειρος γυμναστής, Νίκος Καρύδας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Είναι μεγάλη υπόθεση για τους παίκτες και την ομάδα να παίζουν συνεχόμενους αγώνες. Από τη στιγμή που μια ομάδα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί όλο το ρόστερ της είναι κερδισμένη. Σημαντικός είναι ο αριθμός των παικτών στο ρόστερ για να μπορούν να αλλάζουν τα πρόσωπα ποιοτικά. Η ομάδα θα πρέπει να έχει πλάνο και να αξιολογείσαι σε ποιους αγώνες θα πρέπει να δώσει το 100%. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διαχειριζόμαστε ανθρώπους και αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται ξεκούραση και ανάσες. Ο ΠΑΟΚ στο κομμάτι του ροτέισον τα πάει πάρα πολύ καλά. Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές ακόμη και αυτοί που δεν παίζουν ότι είναι χρήσιμοι».

Για το τι έμαθε από την Κάρντιφ: «Δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ξεκούραση. Διστάζαμε να δώσουμε ρεπό φοβούμενοι τις κρίσεις των δημοσιογράφων στην Ελλάδα. Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι μηχανή και ότι είναι πάνω από το μέτρο κάνει κακό στην ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.