Καρύδας: «Είναι πολύ εκδηλωτικοί οι Τούρκοι, φωνάζει όλο το γήπεδο- Αυτό θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Στον αέρα του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρύδας, με αφορμή το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Γαλατασαράι, για την 1η αγωνιστική του League Phase στο Europa League. Γνωρίζοντας καλά το τουρκικό πρωτάθλημα από το πρόσφατο πέρασμά του εκεί, μίλησε για την καυτή έδρα του Αλί Σαμί Γεν αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Τούρκοι, εστιάζοντας παράλληλα και στα όσα πρέπει να προσέξουν οι «ασπρόμαυροι».

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Στη Τουρκία ήμουν για σχεδόν 2 χρόνια, έφυγα όταν έγινε ο σεισμός. 

Η ατμόσφαιρα σε αυτές τις ομάδες, τις μεγάλες της Τουρκίας, είναι πολύ θερμή. Είναι θερμοί οπαδοί, βοηθάνε την ομάδα τους, ειδικά αν δούνε ότι δημιουργεί ευκαιρίες και είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο τρόπος παιχνιδιού παίρνει τον κόσμο μαζί του. Είναι πολύ εκδηλωτικοί, φωνάζει ολόκληρο το γήπεδο. Μια πολύ καλή ατμόσφαιρα για να παίζεις ποδόσφαιρο. Εάν η ομάδα προσπαθεί, βοηθάνε ακόμη περισσότερο.Εξαρτάται από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Δεν θα πρέπει να δώσει τη δυνατότητα να σκεφτούν ότι είναι το φαβορί του αγώνα. Θα πρέπει να κυριαρχήσει από την αρχή, έστω και με την κατοχή. Να παίξει κοντά στις γραμμές, να μην δώσει εύκολα ευκαιρίες και να μη τους βάλει μέσα στην περιοχή. Κάθε φάση που θα γίνεται υπέρ της Γαλατά, θα είναι κατά του ΠΑΟΚ. 

Έχει καλό ρόστερ, είναι μια δυναμική και ευρωπαϊκή ομάδα η Γαλατά. Όμως στον ΠΑΟΚ μπορούνε να τα καταφέρουν και να πάρουν αποτέλεσμα, αρκεί να μην τους αποσπάσει την προσοχή ο κόσμος και να μείνουν συγκεντρωμένοι».

Τέλος, για το αν θα έδινε κάποιο προγνωστικό για την αναμέτρηση: «Δεν θα έκανα πρόβλεψη γιατί μπορεί να είσαι κυρίαρχος και με μια φάση να κερδίσουν. 

Τα τελευταία δύο χρόνια η Γαλατά έχει ένα πολύ καλό έμψυχο υλικό, είναι ευρωπαϊκή ομάδα και έχουν δηλώσει πως στόχος είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού. Δεν είναι απίθανο που το λένε. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και μέσα στα πιο αξιόπιστα της Ευρώπης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.