Καρύδας: «Αστείρευτη πηγή ενέργειας ο Σιώπης, έχει κίνητρο-Ξεσηκώνει τους συμπαίκτες του»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρύδας, μιλώντας για την απίστευτη ικανότητα του Μανώλη Σιώπη να καταγράφει χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι για το οποίο διακρίθηκε και στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία. Ένα ταλέντο το οποίο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει αναδείξει και στην Κάρντιφ, εκεί όπου συνυπήρξαν με τον Νίκο Καρύδα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: 

«Είμαστε περήφανοι για την Εθνική ομάδα!

Τον Μανώλη τον είχα και στην Κάρντιφ. Είναι ένα παιδί με ανεξάντλητη ενέργεια. Σε κάθε παιχνίδι καλύπτει μεγάλες αποστάσεις. Είναι τρομερά κινητικός! Μπορεί να ξεσηκώσει τους συμπαίκτες του ώστε να ανεβάσουν και αυτοί την απόδοσή τους. Είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας ο Σιώπης.

Παίζει ρόλο και η θέση που αγωνίζεται αλλά και τα ατομικά χαρακτηριστικά του παίκτη. Ο τρόπος που προπονείται αλλά και το κίνητρο που έχει κάθε φορά. Το κίνητρο για τον Μανώλη είναι πολύ μεγάλο. Είναι ένα παιδί που δεν παίζει απλά για να παίζει, θέλει να αγωνίζεται σε ομάδες που έχουν στόχους, ώστε να αναπτύσσει και τα δικά του χαρακτηριστικά». 


Ο Μανώλης ήταν πάντα ο ποδοσφαιριστής που κάλυπτε τα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στην ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό σε κάποιους ποδοσφαιριστές να έχουν αυτή την ικανότητα, να τρέχουν ασταμάτητα, αλλά ο Μανώλης συνδυάζει και την ταχύτητα. 

Και φανταστείτε πως προερχόταν από τραυματισμό, στα δύο τελευταία παιχνίδια της Κάρντιφ δεν έπαιξε. Το πρώτο παιχνίδι μετά από 15 μέρες ήταν με την Εθνική μέσα στην Αγγλία».

Παράλληλα, κλήθηκε να απαντήσει και στο γκάλοπ της εκπομπής, για το ποιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως MVP της Εθνικής, εκ των Μπακασέτας, Σιώπης, Τζόλης και Γιαννούλης: «Ο Μανώλης ήταν στην πρώτη γραμμή και στα δύο τελευταία παιχνίδια, μέσα στους διακριθέντες. Έκανε πού δουλειά, ήταν εργάτης. Θα αδικήσω τους άλλους αλλά θα ψηφίσω Μανώλη Σιώπη».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.