Καρτάλης-Ραμίρες στο περίπτερο της Metromedia: «Οικογενειακό το περιβάλλον στον Μακεδονικό»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης, μέσος του Μακεδονικού, μίλησε στο Metropolis 95.5 από το στούντιο στο περίπτερο της Metromedia στην 88η ΔΕΘ και έκανε ιδιαίτερη μνεία στο κλίμα που συνάντησε στη νέα του ομάδα. 

«Είναι ένα πολύ οικογενειακό περιβάλλον. Από την άφιξη στο αεροδρόμιο μέχρι σήμερα τα άτομα στον σύλλογο είναι καταπληκτικά. Οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές, λογικό γιατί είμαστε σε προετοιμασία. Όλα είναι στο πρόγραμμα» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο αγωνιστικό του προφίλ:

«Να περιμένετε να δημιουργώ, αλλά θα βοηθάω και εκεί που πρέπει, σαν παίκτης ομάδας. Εχω πολλά να δείξω γιατί πέρσι δεν έπαιξα καθόλου. Με ήθελε πολύ η ομάδα και ο προπονητής του Μακεδονικού και είναι σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου. 

Κατευθείαν είπα αυτή είναι η ομάδα και το τιμ που θα με βοηθήσει και θα τους βοηθήσω».

Τέλος ανέφερε σε ερώτηση για το αν γνώρισε τη Θεσσαλονίκη: «Από την πόλη δεν μπόρεσα να δω ακόμη τίποτα. Όλα στην ώρα τους». 

Ραμίρες: «Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω»

Ο Σαντιάγκο Ραμίρες μίλησε, επίσης, στο Metropolis 95.5 από το περίπτερο της Metromedia στην 88η ΔΕΘ και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά.

Όπως ανέφερε: «Θα δουλέψω σκληρά και θα δείξω περισσότερα πράγματα από την προηγούμενη σεζόν. Αισθάνομαι άνετα και θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω. 

Μου αρέσει και η πόλη, η Θεσσαλονίκη είναι φανταστική. Γνωρίζω ελληνικές λέξεις όπως γύρνα, άνω κάτω, που χρησιμοποιούμε μέσα στο γήπεδο.

Στόχος μου είναι τα γκολ, οι ασίστ και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.