Καρπόφ: «Η Γκοντσαρόβα, μια νέα... Γκρανοφσκάια και ο Κωνσταντέλιας»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Το εγκώμιο της Μαρία Γκοντραρόβα πλέκει ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, στο προσωπικό του κανάλι στο Telegram. Η στενή συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη θα αναλάβει τη θέση του Μάκη Γκαγκάτση μετά την αποχώρηση του τελευταίου για την προεδρία της ΕΠΟ. 

Ο Ρώσος δημοσιογράφος, Καρπόφ, ανέλυσε τη μεχρι τώρα πορεία της ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Κωνσταντέλια. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η Μαρία Γκοντσαρόβα αναλαμβάνει χρέη διευθύνουσας συμβούλου στον ΠΑΟΚ στην θέση του Μάκη Γκαγκάτση, που κέρδισε τις εκλογές για να ηγηθεί της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η Γκοντσαρόβα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Σαββίδη αμέσως μετά την αγορά του ελέγχου των μετοχών του συλλόγου. Από εκείνη τη στιγμή επικεφαλής ήταν η Μαρία και όχι ο Μάκης: αυτή ήταν υπεύθυνη για τις διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές και ήταν ο συνδετικός κρίκος της ομάδας με το γραφείο.

Μαζί της ο βυθιζόμενος ΠΑΟΚ έφτασε σε ένα άλλο επίπεδο, αφού κέρδισε 2 πρωταθλήματα (βγήκε συνολικά έξι φορές δεύτερος), 3 κύπελλα Ελλάδας και έγινε σχεδόν μόνιμη η παρουσια του στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Επίσης, η ασπρόμαυρη ακαδημία τα πήγε καλά και έχει υψηλή βαθμολογία στην Ευρώπη.

Πριν από κάνα δυο χρόνια ο παίκτης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Τζόλης μετακόμισε στη Νόριτς για 11.000.000 ευρώ κάνοντας ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του συλλόγου και τώρα ο 21χρονος θαύμα Κωνσταντελιάς μεγαλώνει στον ΠΑΟΚ.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός από τον Βόλο μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη από μικρός. Πέρσι έκανε το ντεμπούτο του με την βασική ομάδα και έγινε ένας από τους δέκα νεότερους παίκτες στην ιστορία του Δικεφάλου. Στα 15 της η Μπαρτσελόνα ήθελε να τον πάρει για 1.000.000 ευρώ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ.

Τώρα τον τύπο ακολουθούν η Σίτι, η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Μίλαν και άλλες κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη. Ακόμα και η Κράσνονταρ τον έβαλε στο μάτι. Την περασμένη σεζόν, ο Κωνσταντελιάς σημείωσε 14 γκολ με εννέα 9 σε όλες τις διοργανώσεις και, όπως φαίνεται, η Γκοντσαρόβα θα βγάλει σύντομα πολλά λεφτά πάνω του.

Όπως είπε κάποτε και το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γκέρμαν Τσιστιάκοφ: «Αν ψάχνετε για έναν κοινό αλλά ταυτόχρονα κάτι παράλληλο, η Γκοντσαρόβα μοιάζει με την Γκρανόφσκαγια». Η Μαρίνα διαχειρίστηκε επίσης την Τσέλσι για 10 χρόνια υπό τον Αμπράμοβιτς έστω και ως σκιώδης συνεργάτης του.

Η ίδια κατάσταση είναι τώρα στον ΠΑΟΚ με την Γκοντσαρόβα. Μόνο που τώρα η 48χρονη από το Ταγκανρόγκ θα ηγηθεί ανοιχτά του ΠΑΟΚ. Ποιος ξέρει, ίσως σε ένα δυο χρόνια, με μια καλή δουλειά στην Ελλάδα, να φύγει για προαγωγή στην Αγγλία για να σώσει την Τσέλσι από τον τρελό Μπέλι...». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.