Καρπόφ για μεταγραφή Τσαλόφ: «Έξυπνος ο Σαββίδης, κατάλαβε ότι ήταν ευκαιρία»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Ο δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δεδομένα της άφιξης του Τσαλόφ στον ΠΑΟΚ και στάθηκε στα αντανακλαστικά του Ιβάν Σαββίδη.

«Είναι με το ένα πόδι στη Θεσσαλονίκη. Είχε κλείσει εδώ και ημέρες και απέμεναν κάποιες συζητήσεις. Πλέον υπάρχουν μόνο κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για το πως θα πληρωθεί η ρήτρα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό στοιχείο για να κλείσει η συμφωνία ήταν η τιμή. Ήταν τέτοια η δίψα του Τσαλόφ να παίξει στην Ευρώπη που πίεσε και το μπάι άουτ δεν ήταν μεγάλο. Όταν είχε υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ τον περασμένο Μάιο είχε βάλει στο συμβόλαιο τον όρο να μπορεί με τρία εκατ. ευρώ να φύγει για ομάδα που θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, που είναι έξυπνος και κατάλαβε ότι τα λεφτά είναι λίγα, ότι μπορεί αργότερα να πουληθεί».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων σημείωσε: «Ακούστηκε κάτι για τη Σεβίλλη αλλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον, το είπαν και από το γραφείο Τύπου της ομάδας. Αν περίμενε τον Αύγουστο θα είχε προτάσεις. Ο ΠΑΟΚ παίρνει έναν παίκτη σε καλή ηλικία, στα 26, με πολλά γκολ στη Ρωσία αλλά και στην Ευρώπη. Έχει κίνητρο να δείξει την αξία του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.