Καρούλιας: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα, σταθερός και με ταυτότητα ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Την αποψινή πρώτη και κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άγιαξ στα προκριματικά του Europa League σχολίασε ο Νίκος Καρούλιας, υπογραμμίζοντας πως οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να έχουν την απόλυτη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα κόντρα στους Ολλανδούς.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής του «Τριφυλλιού» μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού και τις αλλαγές στο ρόστερ του, όπως και την εικόνα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στα προκριματικά τους παιχνίδια σε Champions League και Conference League αντίστοιχα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις προσθαφαιρέσεις στον Παναθηναϊκό: «Η έλευση του Ντιέγκο Αλόνσο έφερε άλλο αέρα στην ομάδα. Είναι πιο άμεσος με τους παίκτες όπως δείχνει. Οι μεταγραφές είναι καλές, αυτή με τον Τετέ πολύ καλή που ελπίζω να ενσωματωθεί με την ομάδα και τα δεδομένα. Να παίξει για την ομάδα γιατί είναι επιρρεπής στην ντρίπλα. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα και συνέχεια από πέρσι με παίκτες που ανέβηκαν επίπεδο όπως ο Τσέριν, ο Μαντσίνι που είναι σε καλή κατάσταση, ο Τζούριτσιτς. Ο Μαντσίνι πάντα περίμενες να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά τώρα με τον Αλόνσο θα προσφέρει αυτό που μπορεί να προσφέρει».

Για τον αποψινό αγώνα του «Τριφυλλιού» με τον Άγιαξ: «Τα δύο παιχνίδια με την Μπότεφ με προϊδεάζουν να δω καλό Παναθηναϊκό. Κατά πόσο θα μπορέσει να ξεπεράσει τον Άγιαξ που δεν είναι των περασμένων δεκαετιών, αλλά είναι πάντα ο Άγιαξ που μας έχει αποκλείσει στο παρελθόν, θα το δούμε. Θα χρειαστούμε πάντως απόλυτη αυτοσυγκέντρωση, να είμαστε αποτελεσματικοί και την πρώτη ευκαιρία να την κάνουμε γκολ. Έστω με 1-0 να κερδίσεις έχει σημασία και να πας στη ρεβάνς στην Ολλανδία. Θα γίνει δυνατό παιχνίδι, αμφίρροπό, αλλά είμαι αισιόδοξος βλέποντας την ομάδα να μπαίνει σε καλό δρόμο».

Για την εικόνα που του άφησαν οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια: «Για την ΑΕΚ μου θύμισε πρωτάθλημα τοπικό στο Καρλόβασι της Σάμου απ’ όπου είμαι το γκολ που δέχθηκε ο Στρακόσια. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Δεν τον εμπιστεύτηκε τυχαία η Λάτσιο. Η μπάλα όλα τα κάνει, αλλά πρέπει να τα υπολογίζεις. Η ΑΕΚ δέχθηκε δυνατό και καλό χαστούκι. Θα πρέπει να παλέψει. Μπορεί να την περάσει τη Νόα, αλλά πρέπει να παίξει. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλό βήμα, έδειξε ότι είναι σε καλή στιγμή η ομάδα και στα παιχνίδια με την Μπόρατς, αλλά και τώρα με τη Μάλμε έβγαλε καλό πρόσωπο. Έχει ταυτότητα και σταθερότητα ο ΠΑΟΚ που τη διατηρεί. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό. Θέλω και πιστεύω πως θα περάσουν και οι τρεις ομάδες, ο Παναθηναϊκός έχει πιο δύσκολο έργο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.