Καρούλιας: «Καλύτερος με διαφορά ο Ιωαννίδης, δε βλέπω εξέλιξη στον Κωνσταντέλια»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Ο Νίκος Καρούλιας ήταν στέλεχος της Εθνικής ομάδας στο ιστορικό 0-0 του 1983 στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία και τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 για την αυριανή αναμέτρηση στο Nations League.

Εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η Εθνική μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αναφέρθηκε στο έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους διεθνείς, ξεχωρίζοντας τον μεγάλο απόντα, Φώτη Ιωαννίδη και τονίζοντας πως περιμένει εξέλιξη από τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για το ιστορικό 0-0 του 1983 στο Γουέμπλεϊ: «Μου έρχεται ως σκέψη το παρελθόν που έπαιξα και εγώ εκεί. Είχαμε ήττες μέχρι τότε πριν το 0-0. Ήταν αποτέλεσμα που έμεινε στην ιστορία. Δεν έχουμε κάνει άλλα θετικά αποτελέσματα. Εκτός αυτού είχαμε το 2-2 στο Μάντσεστερ με τον Χαριστέα και τον Νικολαΐδη. Αυτό το ματς ήταν η αρχή μιας εξαιρετικής συνέχειας με τον Ρεχάγκελ. Αυτό το παιχνίδι έδωσε την αυτοπεποίθηση στην Εθνική που έπειτα είχε συνεχώς νίκες».

Για τον αυριανό αγώνα και τα τωρινά δεδομένα: «Είναι ευκαιρία να γίνει κάτι τέτοιο και αύριο. Να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε με νικηφόρα αποτελέσματα. Θα βοηθήσει πολύ. Η Εθνική ομάδα μπορεί, είναι καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και προπονητή που θεωρώ ήταν πολύ καλή επιλογή της ΕΠΟ. Ξέρει τα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αμέσως είδαμε αποτελέσματα».

Για την Εθνική ομάδα και τις δυνατότητές της: «Πιστεύω μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Εθνική, έχει οργανωνμένη ομάδα και καλή άμυνα, είναι έργο του Γιοβάνοβιτς. Η Εθνική έχει παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, μεγάλη εξέλιξη έχουν ο Τζόλης και ο Παυλίδης. Θα είναι μεγάλη η απουσία του Ιωαννίδη. Είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής με διαφορά. Να γίνει παράδειγμα στους νεότερους. Πριν 4 χρόνια που ήρθε από τον Λεβαδειακό, δεν είχε καμία σχέση με τον Ιωαννίδη του σήμερα. Δούλεψε πολύ και έχει βελτιωθεί. Περιμένω το ίδιο να δω και από τον Κωνσταντέλια. Έχει τα προσόντα, αλλά δεν έχει κάνει το επιπλέον βήμα. Θέλει δουλειά και σοβαρότητα. Έχει μεγάλα προσόντα, αλλά δε βλέπω εξέλιξη, δε βλέπω να είναι καλύτερος κάθε σεζόν. Υπάρχουν όμως ικανοί επιθετικοί ο Παυλίδης, ο Δουβίκας που μπορούν να βοηθήσουν μαζί και με τον Ζαφείρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.