Καρούλιας: «Φαβορί η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, παίζει στα ίσα ο Παναθηναϊκός για τον τίτλο»

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρούλιας, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να μιλάει για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ αλλά και τις πιθανότητες που έχουν οι τρεις ομάδες για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έκανε ειδική μνεία στο ντέρμπι Δικεφάλων στην «OPAP Arena».

Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ μπαίνει του... σκοτωμού στα παιχνίδια της, κυκλοφορώντας τη μπάλα γρήγορα και κάθετα. Μπορεί να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά έχει πολλές πιθανότητες για τον τίτλο του πρωταθλήματος».

Προσθέτοντας: «Ήταν πολύ σωστός ο Παναθηναϊκός και τακτικά, ωστόσο όλα αυτά βοηθήθηκαν από το καταπληκτικό παιχνίδι του Ιωαννίδη, έσπαγε τη μπάλα, σκόραρε το δεύτερο γκολ, είχε συνεισφορά στο πρώτο και ήταν εξαιρετικός. Ο Παναθηναϊκός μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλά αποτελέσματα και την επόμενη εβδομάδα να μην έχει την ίδια εικόνα και αν το διαχειριστεί σωστά , μπορεί να έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους δύο».

Όσο για το ντέρμπι Δικεφάλων, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ με έχει εντυπωσιάσει με το παιχνίδι του, όπως και με τον Παναθηναϊκό, θα έλεγα πως η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα στην αναμέτρηση ωστόσο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.