Καρολίνα: «Δεν άξιζε στο 100% την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Αποστολή στη Βοσνία: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης - Γιώργος Καστάνης - Χάρης Εμμανουηλίδης

Τις σκέψεις του μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ παρέθεσε ο Γιούριχ Καρολίνα, με τον κεντρικό αμυντικό της Μπόρατς να μιλάει στους απεσταλμένους του ομίλου Metromedia για τα όσα βίωσε τις δύο εβδομάδες που κράτησαν τα παιχνίδια με τον Δικέφαλο, τα μηνύματα του κόσμου αλλά και το ευρωπαϊκό ταξίδι των Βόσνιων το οποίο συνεχίζεται.

Στην αρχική του τοποθέτηση , ανέφερε:«Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς , ήταν ένα υψηλότερο επίπεδο το οποίο σου έδινε τη δυνατότητα να μετρήσεις το επίπεδο σου και τις ικανότητες σου σαν ποδοσφαιριστής και σαν ομάδα. Εμείς είχαμε κάποιες στιγμές, αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τις τελικές που θέλαμε. Από το πρώτο παιχνίδι γνωρίζαμε τι μας περίμενε τόσο από την ατμόσφαιρα που συναντήσαμε όσο και σε επίπεδο παικτών που θα είχαμε απέναντι μας».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ το άξιζε στο 100%: «Θα έλεγα πως όχι στο 100%, είχε καλύτερη ομάδα στα χαρτιά αλλά αυτό δεν βγήκε απόλυτα στο γήπεδο, δεν φάνηκε τόσο μεγάλη η διαφορά μας».

Για τους δύο στράικερ του ΠΑΟΚ: «Δώσαμε δυνατές μάχες, ο Μπράντον ήταν ένας παίκτης ο οποίος ήταν ''μικρότερος'' από τον Σαμάτα που είχε άλλα σωματικά χαρακτηριστικά και μπήκε στα δεύτερα ημίχρονα των δύο αγώνων».

Για τη στήριξη των φίλων της Μπόρατς τόσο κατά τη διάρκεια όσο πριν και μετά την αναμέτρηση: «Βιώσαμε έντονα την δύναμη που μας έδιναν οι φίλοι της ομάδας, αυτό το έξτρα που θέλανε να μας δώσουν όταν ξεμέναμε από... καύσιμα. Τις ημέρες πριν το παιχνίδι βλέπαμε ανθρώπους να μας σταματάνε παντού, να μας ζητάνε τη νίκη, από την ώρα που πηγαίναμε για ένα καφέ, όπως και μία κυρία στο σούπερμαρκετ. Η πόλη ζούσε για αυτό».

Αναφορικά για το ευρωπαϊκό ταξίδι της Μπόρατς το οποίο συνεχίζεται, «Το ταξίδι μας δεν έχει τελειώσει ακόμα, συνεχίζει, μπορεί να μην βρισκόμαστε πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η πρόκληση είναι μπροστά μας».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.