Κάρλος Γιούλο: Κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια και... θησαύρισε-Τι περιλαμβάνει η απίστευτη λίστα δώρων

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Μαγικές στιγμές ζουν οι Φιλιππίνες χάρη στον αθλητή τους Κάρλος Γιούλο που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική.

Η αρχή έγινε στις ασκήσεις εδάφους και εν συνεχεία ο Γιούλο πήρε το χρυσό και στο άλμα.

 Ο Γιούλο μάλιστα έγινε ο δεύτερος αθλητής που πήρε το πρώτο έπαθλο των Αγώνων για τη χώρα του.

Οι νίκες του Γιούλο είχαν τεράστιο αντίκτυπο στη χώρα του και σύμφωνα με το BBC, θα λάβει μια μακρά λίστα με δώρα από αρχές, εστιατόρια, εταιρείες, ακόμη και ιατρικές κλινικές.

Αναλυτικά η λίστα με τα δώρα της κυβέρνησης και όχι μόνο:

Η κυβέρνηση των Φιλιππίνων θα δώσει στον αθλητή 10 εκατομμύρια πέσος (περίπου 173.000 $), μια ανταμοιβή που υποσχέθηκε σε όλους τους χρυσούς Ολυμπιονίκες της χώρας. 

Μια εταιρεία ακινήτων του υποσχέθηκε ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι τριών υπνοδωματίων στο McKinley Hill, αξίας άνω των 400.000 δολαρίων, το μεγαλύτερο συγκρότημα συγκυριαρχίας στη Μανίλα. 

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων θα του απονείμει άλλα 6 εκατομμύρια πέσος (περίπου 103.000 δολάρια) σε μετρητά. Ένας γαστρεντερολόγος του πρόσφερε δωρεάν εξετάσεις και κολονοσκοπήσεις εφ' όρου ζωής. Το Πανεπιστήμιο του Μιντανάο του υποσχέθηκε πιστώσεις κολεγίου. 

Μια ολόκληρη ζωή με mac and cheese, ramen και ψητό κοτόπουλο που προσφέρονται από διάφορα εστιατόρια. Ένας φωτογράφος γάμου υποσχέθηκε δωρεάν υπηρεσίες για το μέλλον. Μια εταιρεία του πρόσφερε εφόρου ζωής θήκες τηλεφώνων. Ορισμένα εστιατόρια και καφετέριες γιόρτασαν τα μετάλλια του Γιούλο προσφέροντας δωρεάν γεύματα σε οποιονδήποτε ονομαζόταν «Carlos» ή «Edriel» (το μεσαίο του όνομα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.