«Καρφώνει» Ανδρουλάκη για το ντιμπέιτ ο Δούκας -- «Αυτός δεν το ήθελε»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Με «καρφιά» συνεχίζεται η κούρσα διαδοχής στη Χαριλάου Τρικούπη, μετά το «ναυάγιο» του ντιμπέιτ, με τον δήμαρχο Αθηναίων να κατηγορεί ευθέως τον Νίκο Ανδρουλάκη για δειλία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι το ντιμπέιτ δεν θα γίνει, καθώς «δεν ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης», σημειώνοντας ότι ο ίδιος τροποποίηση το πρόγραμμά του για να είναι διαθέσιμος στην ΕΡΤ για την τηλεμαχία.

«Είναι δυνατόν να λέμε ότι έχει αγώνα η Εθνική; Ας γίνει πιο πριν! Στις 22:00 είναι η Εθνική, ας γινόταν στις 20:00 ή στις 20:30. Είναι δυνατόν ακόμη να λέμε ότι δεν μπορεί να γίνει την Παρασκευή; Ας γινόταν Τρίτη!

Δεν ήθελε να συζητήσει! Το έχω πει πολλές φορές για το φοβικό ΠΑΣΟΚ και ορίστε το παράδειγμα. Αυτό είναι ένα κλασικό παράδειγμα φόβου! Δεν ανοίγουμε, δεν μιλάμε και είναι ένα κλειστό σύστημα. [...] 

Σημασία έχει να μιλάμε, να συνομιλούμε, να διαμορφώνουμε τις πολιτικές μας απόψεις, να συγκρουόμαστε πολιτικά και στο τέλος να προχωράμε με ό,τι αποφασίσουν τα μέλη, οι φίλοι, τα όργανα του κόμματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.

«Δεν θέλουμε ντιμπέιτ απλώς για να το κάνουμε»

Την ίδια ώρα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, εξαπέλυσε κριτική στον δήμαρχος Αθηναίων, αναφέροντας ότι υπεύθυνος για το «ναυάγιο» του ντιμπέιτ, καθώς αν ήθελε να γίνει το ντιμπέιτ δεν θα προγραμμάτιζε δημοτικό συμβούλιο στην Αθήνα. 

«Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε ένα ντιμπέιτ για να το κάνουμε. Έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως ντιμπέιτ Σάββατο, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες; Έχω κάνει έξι ντιμπέιτ. Ένα εθνικών εκλογών και πέντε εσωτερικών εκλογών», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.