Καρέτσας: «Ωραίο το Καραϊσκάκης αλλά είμαι... ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2025

Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε από τη Σκωτία (0-1) στο κατάμεστο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα ωστόσο να... λάμπει στο δεύτερο ημίχρονο με τη εμφάνιση του, αποτελώντας ένα ξεχωριστό θέμα συζήτησης μετά τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.

Ο ίδιος μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου μετά το πέρας του αγώνα , αναφέρθηκε στα συναισθήματα του μετά από το ντεμπούτο του, τη στήριξη του κόσμου αλλά και τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι γνωστός για τα ''ασπρόμαυρα'' αισθήματα του.

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα του γηπέδου, σημείωσε «Είμαι ΠΑΟΚτσής, αλλά δεν πειράζει, μου άρεσε πολύ που έπαιξα στο Καραϊσκάκη. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και οι φίλαθλοι μου άρεσαν πολύ».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίζεται με τα χρώμα της Εθνικής, σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και μίας ημέρας.

Το ρεκόρ μέχρι στιγμής το είχε ο Χρήστος Μουζακίτης ο οποίος τον Νοέμβριο έκανε το ντεμπούτο του με τη ''γαλανόλευκη'' σε ηλικία 17 ετών, 10 μηνών και 23 ημερών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε