Καρατζιοβαλής: «Μακάρι να βρεθούν στον τελικό ΠΑΟΚ και Άρης, πολύ ικανός στα πέναλτι ο Κουέστα»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στον Άρη, να μιλάει για την πρόκριση των Θεσσαλονικέων , τον τρόπο που αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του ο Χουλιάν Κουέστα, ενώ αναφέρθηκε και στο εύστοχο τελευταίο πέναλτι του Βερστράτε, υπογραμμίζοντας, «Είναι ένα πέναλτι το οποίο σε στέλνει στην επόμενη φάση, στέλνεις τη μπάλα στα δίχτυα και περνάς».

Αρχικά για τον Κουέστα, ανέφερε: «Παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη, είναι από τα σημεία όπου ο τερματοφύλακας δεν έχει καθόλου άγχος, αλλά είναι και θέμα ικανότητας, όπως ο Κουέστα που είναι πολύ ικανός. Είναι θέμα σκάουτινγκ για το που εκτελεί ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής, αλλά μπορεί να επιλέξει ο καθένας μία γωνία αλλά είναι παιχνίδι πιθανοτήτων. Εγώ θα σας πω την αλήθεια ήμουν σίγουρος ότι θα πιάσει ένα με δύο κόρνερ καθώς είναι πολύ ικανός και με μεγάλο κορμί το οποίο τον βοηθάει να κλείσει τη γωνία αν τη βρει σωστά».

Για το ενδεχόμενο τελικού ΠΑΟΚ - Άρη: «Μακάρι να βρεθούν στον τελικό ΠΑΟΚ και Άρης, θα είναι ωραίο να υπάρχουν δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης και νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβεί αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.