Καρασσαβίδης: «Ο Μιχαηλίδης πρέπει να νιώσει εμπιστοσύνη»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άρης Καρασσαβίδης, με τον παλαίμαχο άσσο των ''ασπρόμαυρων'' να μιλάει για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ καθώς και τον Γιάννη Μιχαηλίδη που... έρχεται.

Για τη μεταγραφή του Κουλιεράκη: «Θετική για εμένα η μετακίνηση του Κουλιεράκη στη Γερμανία, είναι ένα πρωτάθλημα στο τοπ 4 της Ευρώπης, είναι άλλο επίπεδο και πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση του ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει , ειδικά στη Βόλφσμπουργκ, μία ομάδα που αποτελεί μεγάλο μέγεθος και είναι νοικοκυρεμένη και έχει από πίσω της μεγάλα οικονομικά δεδομένα».

Τονίζοντας: «Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι ταλαντούχοι, είναι κρίμα όσοι φεύγουν να επισκιάζουν όσους έρχονται. Για εμένα ο Μιχαηλίδης αν βρει την αυτοπεποίθηση που είχε πριν τον τραυματισμό του , θα είναι ο επόμενος που θα φύγει. Ο ίδιος χρειάζεται στήριξη και συμπαράσταση από όλους, από τους φιλάθλους μέχρι το τεχνικό τιμ. Ξέρουμε ποιος είναι και τι μπορεί να δώσει».

Για τους Έλληνες παίκτες: «Σε κάθε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, καθώς αποτελεί μία αξιόπιστη λίστα για κάθε ομάδα, θεωρώ ότι έχουμε από τα καλύτερα ταλέντα σε επίπεδο παιδικών ομάδων. Την τεχνική και την ευφυία του Έλληνα δεν την έχουν οι ευρωπαίοι , ο Έλληνας υστερεί στην νοοτροπία».

Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «Για εμένα το πρώτο μέλημα του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το πως θα καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League. Από την αρχή που κληρωθήκαμε με τους Σουηδούς το φοβόμουν εξαιτίας και της ετοιμότητας που είχε, αν δούμε τον ΠΑΟΚ σε δύο μήνες θα τρίβουμε τα μάτια μας. Απέναντι μας είχαμε μία σκανδιναβική ομάδα η οποία ήταν δύσκολο να κοντραριστεί σε φυσική κατάσταση, όπως φάνηκε στην παράταση της αναμέτρηση».

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και αφήνει πίσω του τα κακά αποτελέσματα και προχωράει παρακάτω αν είναι σοβαρός»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.