Καρασσαβίδης: «Θρασύ παιδί ο Σαμάτα, με καλή ντρίμπλα και δε φοβάται να σουτάρει - Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν επιτελικό και έναν στόπερ»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αριστοτέλης Καρασαββίδης και μίλησε για την άνοδο του Αλί Σαμάτα και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa Conference League.

Αρχικά ο Τέλης Καρασσαβίδης μίλησε για τον επικείμενο αγώνα με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και τη μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Γίνεται πανικός. Ήδη μου έχουν ζητήσει πάνω από 20 εισιτήρια. Όλοι ρωτάνε πού θα βρουν. Αν μπορούσαμε να πάρουμε το γήπεδο της Άιντραχτ μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες θα γέμιζε. Έχει πολύ λαό ο ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη, στη Στουτγάρδη, εμείς θα πάμε από Μόναχο. Είναι και το τάιμινγκ αφού η ομάδα είναι καλή, προσελκύει τον κόσμο και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό τον κάνει να θέλει βοηθήσει την ομάδα του».

Για τον Σαμάτα: «Ειδικά ο επιθετικός όταν αλλάζει περιβάλλον θέλει χρόνο προσαρμογής, άλλος προσαρμόζεται αμέσως άλλος μετρά από έναν μηνά, άλλος μετά από ένα χρόνο. Θυμηθείτε τι είχε γίνει με τον Βιειρίνια. Το ίδιο λέγανε και για τον Σαμάτα αλλά δείχνει στοιχεία και έλεγα περιμένετε, είναι σε μια ξένη χώρα, σε μία νέα ομάδα και πρέπει να γνωρίσει τους συμπαίκτες του. Η προπόνηση παίζει ρόλο αλλά αν δεν παίξεις παιχνίδια δεν μπορείς να γνωρίσεις συμπαίκτες. Είδα ένα παιδί θρασύ, με καλή ντρίμπλα και δε φοβάται να σουτάρει. Θα μπορέσω να τον κρίνω μετά από 6 μήνες. Θέλω να έχει διάρκεια. Είναι και το πώς θα αφομοιώσει μια ομάδα τα στοιχεία ενός παίκτη. Και για τον Εκόνγκ η ατυχία του είναι ότι πήρε τη θέση του Ίνγκασον και θες δε θες κάνεις τη σύγκριση. Μπορεί σε ένα εξάμηνο να βγάζει μάτια. Πας σε μια δουλειά στο εξωτερικό και θέλεις προσαρμογή. Δεν είναι ρομπότ οι παίκτες».

Αν ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση για να κυνηγήσει τον τίτλο: «Δε θέλω να γίνονται πολλές μεταγραφές. Έγιναν κινήσεις το καλοκαίρι θα το δείξει ο χρόνος. Κάθε μεταγραφική περίοδο όταν γίνονται πολλές μετάγραφες δεν πας πουθενά. Δείτε τον Άρη. Μέχρι να προσαρμοστούν οι μισοί φεύγουν και έρχονται άλλοι. Βλέπω την Μπάγερν που κάνει 1-2 μεταγραφές και βασίζεται στο υλικό της. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν επιτελικό και έναν στόπερ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.