Καρασαββίδης: «Να κάνεις μεταγραφή για να πεις ότι έκανα μεταγραφή; Δεν χρειάζεται»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αριστείδης Καρασαββίδης, με τον παλαίμαχο άσο να μιλάει αναφορικά με την εικόνα των ''ασπρόμαυρων'' , το επικείμενο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό καθώς και την μεταγραφική πολιτική του Δικεφάλου.

Αρχικά ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι στα δύσκολα διαχρονικά πάντα ανταποκρίνεται, το πρόβλημα του ήταν στα λεγόμενα μικρά παιχνίδια που πλέον τα διαχειρίζεται σωστά και κατακτά τίτλους. Ειδικά φέτος έχει μείνει η ίδια ομάδα με την περσινή αγωνιστική περίοδο, εξαιρώντας μία - δύο αλλαγές και με τον κύριο Λουτσέσκου να προσαρμόζει σταδιακά τους νέους ποδοσφαιριστές του».

Για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει κάνει πολλές και ακριβές μεταγραφές αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο για να δέσει».

Όσο για τις μεταγραφές, τόνισε: «Να κάνεις μεταγραφή για να πεις ότι έκανα μεταγραφή; Δεν χρειάζεται. Όπως και με τον Μεϊτέ, είσαι ο ΠΑΟΚ δεν παρακαλάς κανέναν, αν θέλεις να έρθεις αυτή είναι η πρόταση μου. Από τη στιγμή που δεν βρήκε κάτι που να τον καλύπτει, καλά έκανε και δεν έκλεισε κάποια μεταγραφή, πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει με τους υπάρχοντες παίκτες μέχρι τον Ιανουάριο. Για να αποκτήσεις τον Θυμιάνη κάτι πρέπει να είδες, έτσι να τους δώσεις την ευκαιρία του να αγωνιστεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.