Καραπαναγιωτίδης: «Οι Πόντιοι, όπως ο Ιβάν, δεν εγκαταλείπουν - Αγαπάει τον ΠΑΟΚ και τις επιχειρήσεις του»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, μιλώντας για τη συμπλήρωση 11 ετών από την ημέρα που ο στενός του φίλος, Ιβάν Σαββίδης άλλαξε το ρου της ιστορίας του ΠΑΟΚ, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας, «όταν κάποιος δουλεύει θα κάνει και λάθη»

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Ιβάν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αν δεν ήταν ο κύριος Σαββίδης δεν ξέρω ποια θα ήταν η τύχη και η μοίρα του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια με όσα έχουν συμβεί, δεν είχε την ευκαιρία να έρθει στη Θεσσαλονίκη, δεν είναι άνθρωπος που άλλα λέει και άλλα κάνει, είναι χρήσιμος στον ΠΑΟΚ αλλά όχι μόνο στον ΠΑΟΚ».

Προσθέτοντας: «Επειδή ξέρω τον χαρακτήρα του, δεν εγκαταλείπει, έρχονται και θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Αν τελειώσει και το ουκρανικό θα κινείται πιο άνετα σε όλους τους τομείς».

Ενώ για την παρουσία του στην Ελλάδα: «Τις ημέρες που θα είναι εδώ πιστεύω ότι θα συμβουλευτεί τους δικούς του ανθρώπους γιατί δεν φτάνουν όλα στα αυτιά του και τώρα είναι η ευκαιρία να γίνει. Αγαπάει τον ΠΑΟΚ και τις επιχειρήσεις του, έχοντας επενδύσει μεγάλα οικονομικά κεφάλαια που δεν έχει επενδύσει κανένας άλλος». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.