Καράογλου: «Αυτό είναι το πλάνο του Μονεμβασιώτη για τον Ηρακλή»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία και γνωστός για τα κυανόλευκα αισθήματά του, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για το πλάνο του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τον Ηρακλή

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η χθεσινή μέρα ήταν μεγάλη για τον Ηρακλή, καθώς η ομάδα πήρε την πολυπόθητη άδεια μετά από χρόνια και επιτέλους θα μπορεί να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς και να κινηθεί για παίκτες από το πάνω ράφι με μοναδικό σκοπό την επιστροφή του Ηρακλή στα μεγάλα σαλόνια. Με τον κ. Μονεμβασιώτη είχα την ευκαιρία να συναντηθώ τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη κι αυτό που διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή είναι ότι έχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. 

Μάλιστα, μου διαβεβαίωσε ο ίδιος ότι θέλει να φέρει άμεσα τον Ηρακλή στην μεγάλη κατηγορία και σε βάθος πενταετίας να τον βγάλει στην Ευρώπη. Επίσης, μου μίλησε για πολλά πράγματα και νούμερα αλλά για όλα αυτά θα τα πει ο ίδιος την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Στράτο Ευγενίου και τους συνεργάτες του που κράτησαν ζωνταντό τον σύλλογο σε δύσκολες καταστάσεις. Τώρα, όλοι καλούμαστε να αγκαλιάσουμε τον κ. Μονεμβασιώτη που είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει στην ομάδα. Έχει το πάθος, την τρέλα και την όρεξη για να κάνει ξανά μεγάλο τον Ηρακλή.

Με σοβαρά άτομα στη διοίκηση πρέπει να μην επαναληφθούν τα εγκλήματα του παρελθόντος. Ο Ηρακλής να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει γιατί είναι ο πιο αδικημένος σύλλογος στην Ελλάδα και ίσως και του κόσμου. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να μην δώσουμε ξανά αφορμές για να επαναληφθούν οι αμαρτίες του παρελθόντος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.