Καραναστάσης για Κωνσταντοπούλου: «Μου λένε είσαι ο Μουρίνιο, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντής Καραναστάσης, σε συνέντευξη, που έδωσε στο ΜEGA μίλησε για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς και για την ενασχόληση του με την πολιτική...

«Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργικότητα, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρεί αυτό το κομμάτι, είναι πάρα πολύ ευνουχιστικό», σημείωσε.

«Μου λένε “είσαι ο Μουρίνιο” και τους απαντώ ότι έχω τη… Μέσι»

Στη συνέχεια, μίλησε για την Πλεύση Ελευθερίας και τα βήματα που έκαναν μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου αυτή η προσπάθεια να φτάσει στη Βουλή. «Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πουλάμε παραμύθια. Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί, το να υπερασπιστούμε τους πολίτες και την κοινωνία, η ακτιβιστική της δικηγορία και η αγάπη προς τους ανθρώπους, όλο αυτό θα το φέρουμε στη Βουλή. Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης. Αυτό μας έβαλε στη Βουλή κι αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας σε νούμερα πάρα πολύ δυνατά. Μου λένε “είσαι ο Μουρίνιο”, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι», σημείωσε, υποστηρίζοντας ότι κάποιες φορές η Ζωή Κωνσταντοπούλου πηγαίνει και κοιμάται στα σπίτια πολιτών για να μην τους τα ρίξουν το βράδυ.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι »

Παράλληλα, μίλησε σ’ ένα πιο προσωπικό ύψος για τη σύντροφό του και πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει άπειρη αγάπη. Ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι, αυτό που διατηρεί στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και ιδιοφυής». Πάντως, δεν έκανε κάποια επιπλέον αναφορά για την προσωπική του ζωή, καθώς θεωρεί πώς ότι και να πει θα παρεννοηθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.