Καραμπετάκης: «Είμαστε η Καβάλα-Φαβορί είναι ο Ηρακλής»

Γιώργος Καστάνης05 Οκτωβρίου 2024

Στο γήπεδο του Καμπανιακού στην Χαλάστρα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με αντίπαλο την Καβάλα το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 για την Superleague 2.

Για αυτό το ματς, ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Καραμπετάκης μίλησε στο Metropolis 95,5. Και στις δηλώσεις του, στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής: «Προετοιμαζόμαστε για το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή για το Πρωτάθλημα. Για το προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Αιγέα Πλωμαρίου, πρέπει να αναφέρω ότι ναι μεν κάναμε ένα διαφορετικό δρομολόγιο, καθώς ταξιδέψαμε οδικώς στην Τουρκία και ύστερα περάσαμε με πλοίο στην Μυτιλήνη, αλλά όλο το ταξίδι δεν μας επηρέασε. Η συγκοινωνία στα νησιά είναι δύσκολη. 

Οι άνθρωποι προσπάθησαν να βρουν ένα τρόπο για να πάμε στο νησί και να παίξουμε. Μπήκαμε στην Τουρκία, περάσαμε απέναντι στην Μυτιλήνη. Απολαύσαμε όλα όσα ζήσαμε. Κερδίσαμε στο Κύπελλο και συνεχίζουμε.

Όσο για το ματς που ακολουθεί στο γήπεδο του Καμπανιακού, φαβορί είναι ο Ηρακλής. Και πέρα από όλα τα άλλα έχει ένα ρόστερ πολύ καλό. Και διαθέτει όλο το πακέτο για να πρωταγωνιστήσει. Εμείς όμως είμαστε η Καβάλα που θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. 

Η Λίγκα 2 είναι μικρή και για την Καβάλα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Και ο Μακεδονικός είναι ενισχυμένος από την περσινή σεζόν. Και η Νίκη Βόλου. Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα κριθούν στις λεπτομέρειες”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.