Καραμήτρου: «ΑΕΚάρα... Όταν παίρνουν εκατομμύρια, να βάζουν την μπάλα στα δίχτυα»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

H Μίνα Καραμήτρου, που προσφάτως μίλησε ανοιχτά για την οπαδική της ταυτότητα και εκδήλωσε τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά της, έσπευσε να σχολιάσει τη χθεσινή ισοπαλία της ΑΕΚ με την Λαμία (1-1), ασκώντας μάλιστα και κριτική για την αδυναμία των ποδοσφαιριστών στο... σκοράρισμα.

H Μίνα Καραμήτρου αποκάλυψε χτες (24/8) ότι είναι ΑΕΚ, ενώ μάλιστα στη σημερινή πρωινή εκπομπή έσπευσε να σχολιάσει και την ισοπαλία της Ένωσης με την Λαμία, μαζί την συνάδελφό της, Έλβη Μιχαηλίδου.

Ωστόσο, μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε πως πρέπει και οι παίκτες που παίρνουν εκατομμύρια να σκοράρουν αφού η ΑΕΚ χτες είχε πάρα πολλές ευκαιρίες για να βάλει περισσότερα γκολ, ωστόσο με τόσες τελικές σκόραρε μόλις μια φορά.

«Κοίταξε να σου πω κάτι, επειδή με ρωτάς, θα σου απαντήσω. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, καρδιοχτυπήσαμε, νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι όταν παίρνουν εκατομμύρια πρέπει να βάζουν την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά εν κατακλείδι και θα κλείσω είμαστε ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα», είπε η δημοσιογράφος.

«Κάνει και ρεπορτάζ ΑΕΚ, το 'χει», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Έλβη Μιχαηλίδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.