Καραλής: «Με ξεμάτιασε όλη η Ελλάδα - Όποτε φοράω το εθνόσημο, το σώμα μου πηγαίνει μόνο του»

Παναγιώτα Χαλκιά13 Ιουνίου 2024

Εμφανώς συγκινημένος ο Εμμανουήλ Καραλής μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη. 

Ο Έλληνας αθλητής ξεπέρασε τον πόνο, πήρε δύναμη από το εθνόσημο όπως είπε και εκτέλεσε τέλεια τις προσπάθειες του: «Με ξεμάτιασε όλη η Ελλάδα από τον προκριματικό (γέλια). Αγωνίσθηκα με πόνους αλλά αυτό δείχνει τι μπορεί να κάνει ένας αθλητής που προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του. Είμαι συγκινημένος. Έχω περάσει δύσκολα αλλά όποτε φοράω το εθνόσημο το σώμα μου πηγαίνει μόνο του. 

Ο Μόντο είναι εξαιρετικός αθλητής, γελούσαμε και λέγαμε τα δικά μας. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συμμετέχω σε τόσους μεγάλους αγώνες και να είμαι και στο βάθρο. Θέλω να είμαι ήρεμος, δουλεύω πολύ και πιστεύω ότι είναι η αρχή μιας μεγάλης καριέρας. Έκανα πρώτη φορά άλμα στα 6.02 και είναι σημαντικό για έναν αθλητή να δοκιμάζει σε αυτά τα ύψη. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι από τους καλύτερους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες».




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.