Καραγεωργίου: «Ευκαιρία μας να περάσουμε στο Champions League, θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Την αλλαγή επιπέδου για τον ΠΑΟΚ με την πιθανή πρόκριση στο League Stage του Champions League υπογράμμισε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Όπως υπογράμμισε μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM αποτελεί ευκαιρία για τον Δικέφαλο του Βορρά να κάνει το μεγάλο βήμα, το οποίο θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στην ομάδα.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις μάχες που έρχονται για τον ΠΑΟΚ και την προοπτική του Champions League: «Είναι η ευκαιρία μας… Είναι μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν τα παιδιά την ομάδα εκεί ψηλά. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να μπει στους ομίλους. Θα μεγαλώσει. Είναι ευκαιρία να καθιερωθεί και να ανέβουν όλα. Είμαι αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ. Ήταν καλή η ομάδα πέρσι, ευχής έργον είναι να είναι όλα τα παιδιά υγιείς. Να μας τύχει μια ομάδα που δε θα είναι μεγαθήριο και να δώσουμε τη μάχη για να αλλάξουμε το επίπεδό μας».

Για τη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά: «Είναι θετική η άποψή μου για τον παίκτη. Όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό έπαιξε καλά. Δεν τον γνωρίζω ως χαρακτήρα. Αγωνιστικά ήταν μια καλή μονάδα. Ελπίζω και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έκανε καλή κίνηση. Η αδυναμία μας στο κέντρο έχει να κάνει με το ότι είμαστε λίγο αργοί, έλειπε η έκρηξη που έχει παραπάνω ο Καμαρά. Έχει δυναμισμό, καλό κράτημα της μπάλας και καλή κυκλοφορία. Θα μας δώσει και ταχύτητα».

Για το αν θα είναι απώλεια για τον ΠΑΟΚ αν χαθεί ο Μεϊτέ: «Οπωσδήποτε είναι απώλεια να φεύγει ένας καλός παίκτης, αλλά οι ομάδες συνεχίζουν να υπάρχουν και να γίνονται και καλύτερες. Ας ελπίσουμε να μείνει. Αν δεν μείνει ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει καλύτερη λύση. Ο Καμαρά μπορεί να τον αναπληρώσει, υπάρχουν και άλλα παιδιά ήδη στην ομάδα που μπορούν να ανταποκριθούν, μπορεί να βρει και καλύτερες λύσεις ο ΠΑΟΚ».

Για το τι σημαίνει για έναν προπονητή να έχει έγκαιρα όλους τους παίκτες του διαθέσιμους: «Στην κατάσταση που είναι η ομάδα και τον στόχο που έχει, είναι απαραίτητο να έχει όλους τους παίκτες. Παίζει τα παιχνίδια του Champions League που τουλάχιστον στα πρώτα τέσσερα, θεωρώ θα περάσουμε, θα έχει φορμαριστεί η ομάδα για να παίξει στα Play Off. Είναι απαραίτητο να έχει όλη την ομάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Ζίβκοβιτς που παίζει στο Euro, όλοι θα είναι παρόντες. Για τα πρώτα παιχνίδια οι προπονητές θα κινηθούν με τον περσινό κορμό και θα μπολιάζουν τους νέους».

Για τον Ιωαννίδη και την πρόταση της Ίπσουιτς 25 εκ. που απέρριψε ο Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός έχει όνειρα και βλέψεις υψηλού επιπέδου για να απορρίψεις τέτοια πρόταση. Φαίνεται πως οι άνθρωποι θέλουν ψηλότερα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να δει διαφορετικά τα πράγματα. Η επιτυχία του Ολυμπιακού δείχνει ότι και οι άλλοι μπορούν να το κάνουν. Το πετύχαν, γιατί να μην το πετύχουν και άλλοι;».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.