Καψής: «Είχα όνειρο να παίξω στον ΠΑΟΚ και δεν το πραγματοποίησα»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα , athletestories.gr, παραχώρησε ο Μιχάλης Καψής , με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή να μιλάει μεταξύ άλλων για τα όνειρα του , τα όσα πέτυχε αλλά και αυτά που ήθελε και ποτέ δεν έκανε, τονίζοντας πως όντας ποδοσφαιριστής ήθελε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό ποτέ δεν έγινε.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης αναφέρει: «Σε όλη μου την καριέρα, ένας από τους στόχους που είχα βάλει, ένα από τα όνειρα που δεν πραγματοποίησα τελικά, ήταν να παίξω στον ΠΑΟΚ.

Δεν τα κατάφερα, αν και δύο φορές βρέθηκα πάρα πολύ κοντά.

Η μία ήταν το καλοκαίρι του 2007. Είχαμε παίξει προκριματικά Champions League με τον ΑΠΟΕΛ, αποκλειστήκαμε, ήρθε η πρόταση, αλλά δεν με άφησε η ομάδα.

Η δεύτερη χρονιά στην Κύπρο δεν ήταν καλή για μένα, γιατί τον Δεκέμβρη έσπασα τον αστράγαλό μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που έχασα το Euro του 2008 με την Εθνική.

Στις τελευταίες μέρες εκείνης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου με πήρε τηλέφωνο ο Θοδωρής Ζαγοράκης να πάω στον ΠΑΟΚ.

Του απάντησα ότι τις επόμενες μέρες δυστυχώς θα έμπαινα στο χειρουργείο για το πόδι μου και δεν ήξερα πότε θα είμαι ξανά έτοιμος. Μου έχει μείνει μια πικρία που δεν πήγα στον ΠΑΟΚ.

Η σεζόν στην Κύπρο τελειώνει τον Μάιο, εγώ δεν έχω παίξει καθόλου από τον Δεκέμβρη και μετά, γιατί είμαι χειρουργημένος.

Γυρίζω στην Ελλάδα, το συμβόλαιό μου έχει τελειώσει και ο ΑΠΟΕΛ δεν μου έχει κάνει πρόταση ανανέωσης.

Έχω πάρει την απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό μου και είναι ο Μιχάλης Κασάπης, ο οποίος έχει αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής στον Λεβαδειακό. Μου λέει «Μιχάλη, σε θέλω στην ομάδα».

Του απάντησα ειλικρινά. «Έχω θέμα με τον αστράγαλό μου, έχω να παίξω μπάλα πολλούς μήνες, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σας ούτε για συμβόλαιο ούτε για τίποτα, μέχρι να δω το πόδι μου».

Έτσι είπαμε να αρχίσω προπονήσεις στην προετοιμασία, έχοντας συμφωνήσει με τη διοίκηση στο οικονομικό. Αν ήμουν υγιής, θα ενεργοποιούσαμε τη συμφωνία, διαφορετικά θα αποχωρούσα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.