Καπουτζίδης: «Έχει δηλαδή κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή των «Rainbow Mermaids» στο YouTube και αποκάλυψε ότι τον πρώτο χρόνο στο The Voice δεν άρεσε σε κανέναν από τους υπευθύνους, ενώ μίλησε ακόμα για την πρώτη του σχέση, τα προσβλητικά σχόλια που ακούστηκαν δημόσια με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και για το δικό του coming out τόσο στην οικογένειά του όσο και δημόσια.

«Ο πρώτος χρόνος στο The Voice ήταν πολύ δύσκολος, γιατί δεν τους άρεσα. Ούτε στους Έλληνες ούτε στους Τούρκους, ούτε στους Ολλανδούς. Ξεκίνησαν να αλλάζουν γνώμη, όταν ξεκίνησαν τα live», είπε αρχικά ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών.

«Ο πρώτος έρωτας με αγόρι ήρθε στα 22, αλλά δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει. Εκεί νομίζω ότι ήταν σαν να αποδέχτηκα τη σεξουαλικότητά μου.

Στους γονείς μου μίλησα και ήταν μία δύσκολη διαδικασία, αλλά δεν θα ξεχάσω την ημέρα που βγήκα έξω στην πόλη και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα το ξημέρωμα, σαν να ήταν τα χρώματα διαφορετικά.

Αγαπώ πολύ τους γονείς μου γιατί μου το έκαναν εύκολο, χωρίς να είναι για τους ίδιους», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι προσβλητικό θέλει». Όταν η συζήτηση πήγε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο ίδιος τόνισε πως δεν μπορεί ο καθένας να λέει «ό,τι προσβλητικό θέλει» λέγοντας:

«Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ακούστηκε πολύς κακοποιητικός και ρατσιστικός λόγος κι εδώ πρέπει να το δούμε το πράγμα πολύ σοβαρά, ακόμα κι αν χρειαστεί να κινηθούμε νομικά. Πρέπει να γίνουν θεσμικά πράγματα, γιατί είναι φοβερά προσβλητικό. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι προσβλητικό θέλει. Είναι λάθος.

Γιατί αν το αφήσουμε ελεύθερο στην τηλεόραση, θα είναι ελεύθερο στην κοινωνία και στο σπίτι. Θα έχουμε ξυλοδαρμούς, οπότε όλα αυτά είναι αλληλένδετα», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τέλος, αναφερόμενος στο coming out που έκανε πριν από μερικά χρόνια, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έκρυψε τη λύπη του που και άλλοι συνάδελφοί του δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο και φοβούνται ότι θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη δουλειά τους.

«Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης. Καμιά φορά το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι, και πίστευα ότι αν βγω να μιλήσω, θα βγούνε κι άλλοι κι αυτό δεν έγινε.

Φοβούνται, ξέρουνε και νομίζω ότι έχουν δίκιο, ότι αν το κάνουν, θα έχουν θέμα στη δουλειά τους. Ένας, ο οποίος είναι ζεν πρεμιέ για παράδειγμα, αν κάνει coming out, δεν ξέρω αν θα τον ξαναπάρουν σε ρόλο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

πηγή: reader

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.