Καπετάνος: «Με την συνολική εικόνα δεν μας αδικεί το σκορ - Η Εθνική μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε από την Ολλανδία με 0-1 στην «OPAP Arena» στην προτελευταία αγωνιστική στον δρόμο για το Euro 2024, με τον Παντελή Καπετάνο να μιλάει στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το αποτέλεσμα, την αγωνιστική εικόνα των παικτών του Γκουστάβο Πογέτ αλλά και την πορεία της «Γαλανόλευκης».

Αρχικά ανέφερε: «Με τη συνολική εικόνα δεν μας αδικεί το σκορ, κέρδισε δίκαια η Ολλανδία, αλλά όπως πήγαινε το παιχνίδι μπορούσαμε να ''κλέψουμε'' το παιχνίδι. Το πέναλτι που δόθηκε ήταν λίγο αμφισβητούμενο , αλλά τις αποφάσεις τις διαιτητικές δεν θέλω να τις σχολιάσω. Μένει η πικρία ότι κρατήσαμε το ''0'' ψάξαμε το γκολ αλλά δεν μας βγήκε και εκείνη την ώρα ήρθε το γκολ των Ολλανδών».

Για τις επιλογές του Πογέτ: «Ο κόουτς είδε το παιχνίδι με την Ολλανδία ότι είχε κάποια θέματα στις στατικές φάσεις και θέλησε να το καλύψει αυτό στον δεύτερο αγώνα, πιστεύω ότι τα πήγαν καλά τα παιδιά. Η Ολλανδία είχε άνεση, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και παίκτες με ποιότητα. Τα παιδιά έτρεξαν, έδωσαν τα πάντα, μπορούσαμε να βρούμε το γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι, ας πούμε ο Ιωαννίδης έδωσε τα πάντα, πάλεψε όπως και οι υπόλοιποι παίκτες».

Ενώ για την εκτίμηση του ενόψει της συνέχειας: «Υπάρχει ταλέντο και χτίζει κάτι πολύ καλό αλλά μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα στο μέλλον και μπορεί να γίνει ακόμα πιο... ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.