Καπετάνος: «Ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει αγωνιστική κοιλιά»

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2023

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 14 αγωνιστικές, το αν θα μπορέσει να καθιερωθεί εκεί μέχρι τέλους, αλλά και ποιους παίκτες ξεχωρίζει μεσοεπιθετικά στο ελληνικό Πρωτάθλημα, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Παντελής Καπετάνος. 

Αναλυτικά όσα είπε: ''Για τον τερματοφύλακα πρέπει να υπάρχει κάποιος από πίσω για να αισθάνεται μία πίεση ώστε να κρατιέται σε εγρήγορση γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχει τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο Κοτάρσκι δεν έχει μεγάλη πίεση από πίσω, αλλά είναι πολύ καλός και σταθερός στις εμφανίσεις του. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά με όλες τις θέσεις. 

Ο Λουτσέσκου βάζει 4-5 διαφορετικούς παίκτες ανά παιχνίδι κι αυτό που έχω παρατήσει είναι ότι όποιος μπαίνει στο γήπεδο ανεξαρτήτως ονόματος γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, το ροτέισον του Λουτσέσκου βγαίνει σε Ελλάδα και Ευρώπη και δίκαια είναι πρώτος στην βαθμολογία. Εδώ θέλω να τονίσω ότι το ροτέισον είναι ρίσκο και σκεφτείτε κάποια στιγμή να μην βγει τι έχουν να πουν για τον Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει αγωνιστική κοιλιά, μπορεί να συνεχίσει σε αυτή την κατάσταση που είναι τώρα. Άλλωστε, το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι αργεί, οπότε θα έχει να δίνει μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Μέχρι τέλους θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής, ότι δηλαδή έγινε και την περσινή χρονιά. Είναι μεγάλο θέμα για τον ΠΑΟΚ που στον δεύτερο γύρο θα παίξει τα ντέρμπι χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του'' είπε αρχικά και πρόσθεσε:

''Όσον αφορά την ΑΕΚ χθες μου φάνηκε ότι οι παίκτες της πήγαιναν δεύτεροι στην μπάλα και φαίνεται πως έχει κάνει μία κάμψη, αλλά υπάρχει τώρα η διακοπή που μπορεί να την βοηθήσει για να επανέλθει γιατί έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. 

 Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν μου έχει δείξει απολύτως τίποτα, αλλά είναι στο -1 από την κορυφή. Αν αποκτήσει φόρμα, αυτόματα γίνεται φαβορί για τον τίτλο και μιλάμε για ομάδα που ξέρει από πίεση και πρωταθλητισμό''.

Τρεις παίκτες που ξεχωρίζει μεσοεπιθετικά στην Ελλάδα:

''Ο Ιωαννίδης είναι θωρηκτό και μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του. Ο Κωνσταντέλιας μου αρέσει όταν παίζει, θα κάνει κάτι όμορφο στο γήπεδο. Επίσης, και ο Αντρίγια μου αρέσει και μου θυμίζει τον παίκτη που ήρθε στην αρχή στον ΠΑΟΚ. Και φυσικά και ο Λιβάι Γκαρσία που είναι παικταράς αλλά είχε την ατυχία και να μείνει καιρό έξω''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.