Καπετάνος: «Χωρίς τον Μειτέ δεν υπάρχει ισορροπία στο κέντρο- Έβαλε πίεση στον εαυτό του ο Τσάλοφ»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, Παντελής Καπετάνος σε μια συζήτηση εφόλης της ύλης, αναφορικά με τα ποδοσφαιρικά δρόμενα των Ελληνικών ομάδων, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εγχώριο επίπεδο. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στις χθεσινές εμφανίσεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε και την μεταγραφική κινητικότητα των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5, για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς: «Χθες είδαμε έναν ΠΑΟΚ από τα παλιά, από την περσυνή σεζόν. Είχε ρυθμό στο παιχνίδι του, επιβλήθηκε από το πρώτο λεπτό. Ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ. Μπήκε αργά αλλά εκεί θα κατέληγε το παιχνίδι.

Παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτερες οι ομάδες και θα βρούνε ρυθμό. Οι αντίπαλοι του έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Η βροχή αλλά και ο καιρός βοήθησαν τον ΠΑΟΚ, η ομάδα φάνηκε ότι είναι πιο έτοιμη από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η βροχή σε κάνει ακόμη καλύτερο και σου δίνει περισσότερη διάθεση. Για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι ένα συν, φάνηκε ξεκάθαρα και ήταν ένα αβαντάζ για την ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για τις εμφανίσεις των Κωνσταντέλια και Τάισον: «Η επιθετική γραμμή ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Κωνσταντέλιας ήταν ο καλύτερος, δίπλα του πολύ καλός και ο Τάισον. Είδαμε όμως πως και ο Ζίβκοβιτς και ο Μπράντον ήταν πολύ καλοί. Τον Μπράντον δεν πρέπει να τον αφήνουμε στο περιθώριο τώρα που ήρθαν οι Τσάλοφ και Τισουντάλι, γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά. Και οι τέσσερις στην επίθεση ήταν πολύ καλοί».

Για την χθεσινή καλή αμυντική λειτουργία των «ασπρόμαυρων»: «Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι τα γκολ που δέχεται, αυτό είναι ένα ντισαβαντάζ. Από τη στιγμή που έφυγε ο Μειτέ δεν υπάρχει ισορροπία στο κέντρο. Πρέπει να βρει τους δύο παίκτες που θα γίνουν ο άξονας της ομάδας. Γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Μειτέ έκανε τα πάντα στο κέντρο. Πρέπει να βρει έναν δίδυμο που να μπορεί να ανταπεξέλθει και αμυντικά και επιθετικά.

Από τα παιχνίδια που έχω δει μέχρι τώρα, λείπει ένας Μειτέ. Από εκεί και πέρα ήρθε ο Καμαρά, αλλά πρέπει να βρει χημεία με τους υπόλοιπους. Και αυτό πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι εκεί, στον χώρο του κέντρου».

Για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη: «Αυτό το παιδί παίρνει ό,τι του αξίζει. Είναι πολύ σταθερός τα τελευταία δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ και πολύ μετρημένος. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά σε αυτό που κάνει ο Κουλιεράκης. Δούλεψε με χαμηλά το κεφάλι, ήταν πολύ ταπεινός και μακάρι να κάνει ότι έκανε στον ΠΑΟΚ και ακόμη περισσότερα στην Γερμανία.

Χθες μετά το πέναλτι που δεν εκτέλεσε, τα περισσότερα παιδιά θα έσκυβαν το κεφάλι, αυτός όμως είπε σε όλο το κοινό να εμψυχώσουν τον Τσάλοφ. Μόνο αυτός θα το έκανε. Έχει τα μυαλά στο κεφάλι και νομίζω πως στην Γερμανία θα κάνει μεγάλη καριέρα».

Για Τσάλοφ και τη χθεσινή του ατυχία στο πέναλτι: «Είναι ένα παίκτης που κινείται καλά μέσα στο γήπεδο, έχει καλή τεχνική και βρίσκεται πάντα μέσα στις φάσεις. Θα έρθουν και τα γκολ. 

Και αυτό που έκανε με την μπάλα, αυτό θα έκαναν οι περισσότεροι επιθετικοί στη θέση του. Από μόνος του έβαλε πίεση στον εαυτό του, δεν πρέπει να μπει σε αυτή την διαδικασία. Και ο Μπράντον μπορεί να μην έχει βάλει γκολ, αλλά βοηθάει πάρα πολύ. Οπότε δεν πρέπει να σκέφτεται μόνο το γκολ. Άλλωστε και ο Λουτσέσκου θέλει άλλα πράγματα από τους επιθετικούς, όχι μόνο τα γκολ».

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λανς: «Νομίζω πως έχει πιο δύσκολο έργο Μου άρεσε η Λανς και ο κόσμος της, έχει το πάνω χέρι. Επίσης είναι μειονέκτημα ότι θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ. Νομίζω πως το πάνω χέρι το έχει η Λανς, όμως εύχομαι να περάσει ο Παναθηναικός». 

Τέλος, για το φετινό πρωτάθλημα και τα φαβορί: «Το μόνο που πιστεύω είναι ότι θα είναι πάλι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για τους πρώτους 4. Δεν ξέρω αν θα φτάσει να κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, αλλά θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.